Приймачі DVB-S/S2 > AF-XX18

Openbox F-100

<< < (10/15) > >>

zenon:
Я теж підсів на В6821.Залив свіжі ключики, RTVi (Hotbir 12322 H 27500)
Наше кіно, дитячий світ, музикалка – без проблем. Що маєм,то маєм  ;)

bodyan:
Зі статикою у Аріноів немає проблем, без значення який софт. Прочитайте ще раз тут і всам показуватиме не очікуючи манни небесної від інших

gotsanyuk:
       ШарингБерем прошивку http://www.upload.etv-bis.com/index.p....a8a4f71 каждий под свою модель тюнера 6686 ,прошиваем ,после прошивки через красную кнопку на пульте входим в меню емулятора,опция sharing seting_sharing mode_newcamd_CA System(ставим галочку напротив системы кодирования которую будем шарить)больше ничего не изменяем, рестартовать тюнер ненадо.На компютер устанавливаем програму mpcs_и изменяем настройку файл mpcs.conf(изменяем данные порта ttyS0-COM1_ttyS1-COM2 и тому подобное в зависимости от порта который прописан у вас в компьютере) и mpcs.server(прописываем данные полученые от поставщика шары) изменения делаем любым редактором к примеру Тотал Командер .Все настройки прописаны правильно_открываем пргу мпцс и запускаем нажатием на мпсц цыгвин ,отткроется окно телнета _включаем нужный канал и наслаждаемся просмотром,окно телнет чтоб не мешало можно светнуть!Приятного просмотра!Будут вопросы пишите!Тюнер должен быть постоянно подключен к компьютеру шнур компорт-компорт 
Я з цього нічого не зрозумів :tickedoff:, може хтось пояснить нормально. :idiot2:

ex_:

--- Цитата: zenon від 00:28:24, 08 Листопада 2007 ---Я теж підсів на В6821.Залив свіжі ключики, RTVi (Hotbir 12322 H 27500)
Наше кіно, дитячий світ, музикалка – без проблем. Що маєм,то маєм  ;)

--- End quote ---
Статичні ключі?

zenon:
Я зрозумів твоє питання.
Статика в софтах Technocom не працює,працює тільки на DvbXtreme (стосовно каналу INXTC TV)
Но пакет RTVi тоді працював, в мене після закінчення статики при включені на канали цього
пакету сильно глючив тюнер, після видалення ключів проблема була вирішена. :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version