Автор Тема: Tiger F1 HD не грузиться  (Прочитано 3599 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sasha19722201

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 515
  • Рейтинг: +17/-0
Tiger F1 HD не грузиться
« : 03:34:49, 21 Листопад 2017 »
Привіт! Прінесли в ремонт цього звіра з відірваним гниздом- зробив але звір не хоче грузитись висить на заставцію
Спробував реанімацію з флешки і нажаль дістав fail.
Думаю зайду з другої сторони --- залив робочий дамп програматором теж далі ON не йдею
Може хто мав таку заморочку...???

Відсутній god5

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-2
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #1 : 14:42:21, 05 Серпень 2018 »
Доброго дня, я вибачаюся, а як провести реанімацію з флешки бо також висить на заставці? an24

Відсутній Vladimir-rv

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 419
  • Рейтинг: +569/-2
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #2 : 17:29:23, 05 Серпень 2018 »
Доброго дня, я вибачаюся, а як провести реанімацію з флешки бо також висить на заставці? an24
god5, що мішає створити тему? Пробуй через флешку в FAT32.
Mене не інтересує думка людей,  які розбираются в цьому питані.
Тільки тих, хто самі що-небудь зробили  (А. Ейнштейн)

Відсутній mr.neos

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 14
  • Рейтинг: +20/-0
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #3 : 20:39:30, 10 Листопад 2018 »
Добрий день.Хочу розповiсти свiй ремонт цього тюнера  може комусь пригодиця.Принiс клiент тюнер Tiger F1 з проблемою на экранi заставка висить i все, далi не грузиця .Почав вiдновлювати , скачав все що потрiбно и мучив я тюнера десь з пiв години ,а толку нiякого ,свiтиця на табло тюнера то boot то Load то fail , не витримав зняв кришку i знайшов пiддутий кондюк 1000/16v по лiнii 5v замiнив кондюк i тюнер запустився i без реанiмацii .Теперiшня збiрка F1 бажае кращого.

Відсутній sat78

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 69
  • Рейтинг: +6/-0
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #4 : 11:38:43, 26 Квітень 2020 »
Валявся з місяць -два такий тюнер в мене.Вирішив  перевірити його-включаю і тиша ! На пульт не реагує .При натисканні кнопок на тюнері світиться один сегмент на останній умовно кажучі цифрі табло .Мав хто таку поломку?

Відсутній Виктор Волошук

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 701
  • Рейтинг: +91/-49
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #5 : 14:09:39, 26 Квітень 2020 »
Читай повідомлення вище. Відповідь 3.

Відсутній sat78

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 69
  • Рейтинг: +6/-0
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #6 : 14:15:47, 26 Квітень 2020 »
Там хоч тюнер висів на заставці а цей зовсім не включається.Міняв я і 1000 -16v і  по живленню  10 мкф -400в -і без результату

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 763
  • Рейтинг: +784/-666
  • ZTE Blade A520
Tiger F1 HD не грузиться
« Відповідь #7 : 21:52:09, 26 Квітень 2020 »
без результату
а якщо залити завідомо справній фулл програматором?
RR-O-v6.2.1-20190102-ZTE-Blade-A520-Final

 

Tiger Х100 HD Dolby Digital AC3 - прошивка, список каналів, ключі

Автор СлаваУкраїніРозділ Tiger

Відповідей: 10
Переглядів: 13276
Остання відповідь 07:19:54, 08 Січень 2019
від basaraba
TIGER T6 class Full HD 8M - прошивка, список каналів, ключі

Автор bodyanРозділ Tiger

Відповідей: 15
Переглядів: 18611
Остання відповідь 16:05:08, 02 Листопад 2014
від satsemen
Tiger X80 HD - прошивка, список каналів, ключі, biss

Автор SERS3333Розділ Tiger

Відповідей: 31
Переглядів: 28376
Остання відповідь 21:47:19, 01 Листопад 2019
від sergej66
Tiger Z99 VIP - прошивка, список каналів, ключі

Автор vitivanРозділ Tiger

Відповідей: 59
Переглядів: 23066
Остання відповідь 11:24:53, 15 Вересень 2020
від Vasyl67
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом

Автор Alien032Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 10
Переглядів: 3149
Остання відповідь 16:49:54, 30 Січень 2010
від Ankl