Автор Тема: Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом  (Прочитано 3144 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Alien032

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 44
  • Рейтинг: +21/-4
  • м.Здолбунів
Не включається сіріус приймачом Tiger Star 8100, інші працюють!!! Дісек порти міняв,прошивав, інколи включається відразу!!! В чому може бути причина?

Відсутній paduchak

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 1
  • Рейтинг: +0/-0
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #1 : 11:18:32, 25 Січень 2010 »
Поміняй прошивку на 1.2.84 або 1.2.99
« Останнє редагування: 11:21:05, 25 Січень 2010 від paduchak »

Відсутній Alien032

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 44
  • Рейтинг: +21/-4
  • м.Здолбунів
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #2 : 17:56:50, 25 Січень 2010 »
міняв , так само :o

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #3 : 06:23:13, 26 Січень 2010 »
те саме тільки ортон4100 з сінглами сіріус вмика а з твінами із затримкою або геть ні.

Відсутній gotsanyuk

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 2848
  • Рейтинг: +7236/-2
  • dreambox is a dream
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #4 : 13:10:47, 26 Січень 2010 »
Віднеси до сусіда. .якщо в нього показує то проблема в кабелі, або головці. Якщо в нього не показує, то віднеси до іншого сусіда, якщо і в іншого не показує, неси тюнер в ремонт.  :)
| [DreamBox 800se] -> DOMICA-image-9a | (> 0.9m.(4°W,4.8°E,13°E) | (> 0.9m.(36°E) | (> 0.9m.(75°E) |

Відсутній Android-80

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3020
  • Рейтинг: +3750/-0
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #5 : 16:22:29, 26 Січень 2010 »
Та не партесь ви з тою проблемо! Винуватцем цієї справи -твін 100%. Сьогодні і до мене приходили з даною проблемою, тим більше обладнання пропрацювало три роки без проблем, а тут бах мороз і... :2funny: Alien032,Спадуть морози і запрацює твій сіріус An14

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #6 : 17:29:46, 26 Січень 2010 »
те саме тільки ортон4100 з сінглами сіріус вмика а з твінами із затримкою або геть ні.
в моєму випадку допомогла заміна ЛМ317

Відсутній Alien032

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 44
  • Рейтинг: +21/-4
  • м.Здолбунів
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #7 : 18:27:11, 29 Січень 2010 »
Що таке ЛМ317? Про сусідів відпадає і про мороз також!!!! Інші тюнери працюють, а іменно цей на різних тарілях пробував, то все показує амос, хотбірд, а от сіріус ні))))) Вже і перешивав і то і се.... 0 !!! просто цікава проблема тим, що чому іменно сіріус, чому всі інші працюють!!!!)))))) :o

Відсутній zloj vitos

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 643
  • Рейтинг: +358/-23
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #8 : 07:45:24, 30 Січень 2010 »
Таке й в мене було.Тюнер Глобо 4100(корпус як  в ДВД) тупо не бачив головку теж Глобо,та й не з всіма дісеками працював і проблема саме теж на Сіріусі була-така ж головка на Амосі працювала,а з Опеном 800 все працювало,прийшлось замінити на головку іншого виробника і дісек підбирати.

Відсутній YLATIV

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 41
  • Рейтинг: +15/-1
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #9 : 09:47:47, 30 Січень 2010 »
Після того як я став прошивати Глобо 4100С і їм подібні прошивками з лоадером 1.0.3, а прошив більше як 20, до мене стали телефонувати клієнти, що на Амосі, а саме на транспондері 10889 слабкий сигнал або взагалі немає  :'(
Порівняв сигнал на своєму Глобо 4100 - 73%, а на цих глобіках - 58%. В кого погано настроєна антена не працювало взагалі. Я думаю - це проблема в нових прошивках, прийдеться старі назад перепрошувати, хоча геморою трішки добавиться.

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Tiger Star 8100 не включається сіріус приймачом
« Відповідь #10 : 16:49:54, 30 Січень 2010 »
Що таке ЛМ317?
Це така деталька, що коли знімиш кришку тюнера побачиш її біля вхідного блоку(куди кабель від тарелі приєднується) стоїть на радіаторі і має три ноги схожа на транзистор КТ 819 наприклад, в моєму випадку коли стояли  в одних людей  твіни то на одному боці  старенький телевізор LG має якусь ваду по живленню бо вибив дайсік на іншому тюнері і той же тюнер перестав стабільно включати Сіріус, Амос і Хотбірд безпитань. відремонтував (LM317замінив) , допомогло: Сіріус запрацював на тюнері 4100 стабільно поки знов не включили телевізор LG.

 

Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1723
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Star-track-X 55 (3329C), або ті самі клoни: Oртони, Глобік..

Автор craftwarРозділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 7
Переглядів: 2148
Остання відповідь 19:16:27, 12 Лютий 2009
від craftwar
Tiger Х100 HD Dolby Digital AC3 - прошивка, список каналів, ключі

Автор СлаваУкраїніРозділ Tiger

Відповідей: 10
Переглядів: 13228
Остання відповідь 07:19:54, 08 Січень 2019
від basaraba
STAR TRACK 550D програми і все що з ним повязано

Автор duberРозділ StarTrack

Відповідей: 6
Переглядів: 3823
Остання відповідь 08:29:06, 19 Листопад 2009
від ecd
Прошивка, та завантаження списків каналів Star Еrack 550D

Автор Alex_FentyРозділ StarTrack

Відповідей: 1
Переглядів: 2574
Остання відповідь 13:05:06, 13 Серпень 2012
від bodyan