Технічний відділ > Практика встановлення антен.

Вступ.

<< < (2/16) > >>

Gosha:

--- Цитата: Ankl;1091 ---Вибачте, мо не втему але на фото помітив, що гвинти кріпленя кроншейну до стіни йдуть у шви а не в саму цеглу, на мою думку надійніше по центру цегли було б
--- End quote ---

Ну це , з якого боку розглядати. і як про це мислити.
Наприклад деколи при вмонтуванні дюбеля в цеглу, вона може тріснути...а між цеглою розіжметься дюбель і буде триматися...
Це питання спорне і мислю,що не суттєве для данної обстановки.
Я припустим так само ставлю по *обстановці* ,..як коли .Коли вважаю,що в цеглу краще- значить в цеглу,..коли між,..значить між цеглою.

Dirty:
дюбель засовується площиною розкриву саме до цегли

tosat:
Бачив не одну тарілку, яка "відійшла" від стіни коли були дюбеля закріплені в "шов" цегли (напевне господарі економлять цемент) і ні разу при кріпленні всередину цегли, зрештою думаю, що установщики повинні бачити при монтажі, що добре не тримає, бо навіть підмотують ізоленту, а про вітер потім забувають, чи може в них часу нема...:(

Ogirok:
Пам'ятаю, ялинку новорічну так вертикально кріпили.
Вкрай рідко силікатна цегла тріскає. Хіба при закінченні стіни, коли вона остання. Також щоби не тріскала можна сверлити потихеньку сверлом з меншим діаметром. В більшості випадків в цеглу (якщо тугий отвір і не кришиться) даю анкерні (металеві) болти. Аби підігнати діаметр отвору під анкерний болт, варто мати нові сверла сдс типу, а також спрацьовані (стерті) того ж розміру.
На фото верхній правий дюбель забитий, як не помиляюся, - саме в цеглу (блок, який має в середині пустоти

Buka:
На фото халтура высшего пилотажа !
Начиная от самой конструкции кронштейна, дюбелей пластиковых в шов, "левой трубой" на восьми болтах, и заканчивая укладкой кабеля.
Такой кронштейн крутит при установке азимуталки, а присобачить на него полярку, да еще и с трубой ............это писец полный.
Я бы не заказывал Вам усановку антенны.
Извините , без обид.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version