Технічний відділ > Практика встановлення антен.
Вступ.
vic:
Buka ..я зробив попередження модераторам..надіюсь ви поставитесь з розумінням..не всім подобається критика..але без різних точок зору неможливо знайти істину..нічого вічно в цьому світі нема і постійно вдосконалюються технології..в тому числі і по встановленню антен..я наприклад з радістю сприймаю критику..так як розумію,що з своїм червоним дипломом політеха я нині можу сходити в одне місце і він буде доречним..і тому кожен день я вчусь і стараюсь поділитись ...я встаю кожен день з думкою,що я нічого не знаю в саттб і кожен день починаю з нуля..настільки нині динамічне життя,що не знаєш що до вечора може бути чи станеться..
driver3:
ну....трубу це в нас Дірті наваяв -). Людина знайшла вихід....а ВИ що знайшли? Може будете такі вельми люб'язні і покажете нам свої фотки? Чи пятірка по сопромату ВАМ не дозволяє цього зробити?
Buka:
............
driver3:
--- Цитата: Buka;9546 ---Вже ж показав :eek:
--- End quote ---
по першій фотці- один жах.....система залежить від викришення любої цеглини, непрактична і нестійка тринога, крім того дуже вразлива до бокового навантаження
по другій- стійкіша, але довгий винос труби не робить її стійкою!
по третій....туди треба було ше шось приварити....-)))) На триногу яка пропонувалася, йде вдвічі менше матеріалу при тій же стійкості -)
Нас би засміяли якби ми таку конструкцію повісили на стіну....
І ще....стяжки якими ВИ користуєтеся мають властивість тріскати за рік-два....
Buka:
..............
Навігація
Go to full version