Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C B6 ремонт
seriy:
У мене така ж проблема.Придбав тюнер,прошив-на всіх каналах дуже тихенький звук на AV.Прошивки пробував різні.Подзвонив в інтернет-магазин - сказали прислати на перевірку.І от я думаю чи є сенс тратити час і нерви за такі гроші.Цікаво - є десь схема до цього чуда техніки?
Exolonoleg:
Розібрав Uclan b6 (не ці, шо в мене). Плата абсолютно ідентична з U2C B6. Стоять теж ключі транзисторні на звук "тюльпанів". Повторю - плата один-в-один. Тільки специфікація трохи друга. Буду розбирати "проблемні" тюнери Uclan з малим звуком! Я їх "доведу" до норми! Досвід є!!!
seriy:
Знайшов схему тюнера ,розібрав,перевірив-виявилось правий канал в джеку закорочений на корпус.Поміняв роз'єм -все в нормі.
Exolonoleg:
--- Цитата: seriy від 18:38:40, 14 Квітня 2018 ---Знайшов схему тюнера
--- End quote ---
Чоловіче! Не поділишся схемою? Бо я розібрав "підозрюваного" - там багатьох транзисторних ключів не вистачає. Раніш я думав, що звук йде через "транзюк" на "джек". Та, мабуть, то ключі "Mute". Тепер залишилось виміряти елементи звукового ланцюжка. Може там помилка в номіналах. Для цього і потрібна схема. Не поділитесь?! Буду дуже вдячний!
seriy:
Тримай схему,хоча вона від B6_Metal аудіовихід аналогічний.З процесора 52 і 53 ноги йдуть на резистори 2к,конденс 10мкф і там далі по схемі транзистори C1815 це не ключі а підсилювачі,транзистори S8050-відсутні,резистори 560 Ом,джек правий-лівий аудіо виходи.Також перевір шнур від джека до телевізора були в мене як закорочені так і обірвані.Удачі!
Навігація
Go to full version