Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6
U2C B6 ремонт
cherevko.ao:
фотоприймач горить зеленим кольором на виключення включення пультом нереагує
tryod:
Пульт робочий ? Які заміри напруг проводили ?
Exolonoleg:
Шановні! Uclan B6 - купив три таких тюнера. На одному гучність в нормі (регулюється). На двох других - замала (відсотків 30 від першого)! Перевіряв і з супутника, і з Ютуба, і з флешки. Звук з "тюльпанів". На HDMI не перевіряв. Маю ще два U2C B6 - гучність задовільна. Прошивка на Uclan B6 - 13.12.2017. Міняв прошивку на 24.10.2017. Таке саме - дуже тихо балакає - volume на максимумі! Розібрав свій U2C B6 - там транзисторні ключі на "джек" стоять по звуку. Uclan B6 не розбирав - клієнту хочу віддати з непошкодженою пломбою. Може хто стикався з такою проблемою - дуже тихий звук? Може дійсно транзистори винні - тоді розберу і буду колупати плату. Нема бажання відсилати продавцю - може сказати, що звук жеж Є! А те, шо він малий - не є несправністю. Повторюю - всі перевірки були на "тюльпанах".
urij66:
--- Цитата: Exolonoleg від 16:57:36, 12 Квітня 2018 ---Шановні! Uclan B6 - купив три таких тюнера. На одному гучність в нормі (регулюється). На двох других - замала (відсотків 30 від першого)! Перевіряв і з супутника, і з Ютуба, і з флешки. Звук з "тюльпанів". На HDMI не перевіряв. Маю ще два U2C B6 - гучність задовільна. Прошивка на Uclan B6 - 13.12.2017. Міняв прошивку на 24.10.2017. Таке саме - дуже тихо балакає - volume на максимумі! Розібрав свій U2C B6 - там транзисторні ключі на "джек" стоять по звуку. Uclan B6 не розбирав - клієнту хочу віддати з непошкодженою пломбою. Може хто стикався з такою проблемою - дуже тихий звук? Може дійсно транзистори винні - тоді розберу і буду колупати плату. Нема бажання відсилати продавцю - може сказати, що звук жеж Є! А те, шо він малий - не є несправністю. Повторюю - всі перевірки були на "тюльпанах".
--- End quote ---
Так чому ж не перевірити на HDMI?Відпали б питання.А може що в налаштуваннях не так ?
Exolonoleg:
Нема у мене телевізора з HDMI. У клієнта є. Не буду ж я у нього налаштуванням займатися. Тим більш - один тюнер з "тюльпанів" видає прекрасну гучність. Два інших - повинні аналогічно "себе вести". Тут шось аппаратне. Якщо після перевірки на HDMI виявиться, що гучність однакова, то дійсно - аппаратна несправність по "тюльпанам".
Навігація
Go to full version