Приймачі DVB-S/S2 > U2C B6, uClan B6

U2C B6 ремонт

<< < (8/15) > >>

Exolonoleg:

--- Цитата: seriy від 08:17:43, 15 Квітня 2018 ---Тримай схему
--- End quote ---
Ну це вже діло! Дякую! Дійсно, S8050 немає. А з С1815 буду розбиратися, з живленням. Шнурки перевірені. Я тільки і перетикав різні тюнери на одних і тих же шнурках. Відпишусь, як і що.

Додано: 13:48:44, 15 Квітня 2018Деякі номінали резисторів в обв'язці C1815 на платі не співпадають зі схемою: на колекторі C1815 замість 500 Ом стоїть 30 Ом, замість 3 кОм стоїть 5,6 кОм. "Резюк" на емітері - 30 Ом, як на схемі, і якщо його перемкнути, то гучність суттєво збільшується. Я вже і онлайн-схеми в Інеті конструював - "емітерний повторювач", такий, як в тюнері з номіналами, що в мене. Осцилограми добрі, сила струму в нормі. Так і зробив - замкнув резистор на емітері. Поганяю тюнер - перевірю нагрів транзистора.
Додано: 06:23:36, 16 Квітня 2018Робе після "переробки" чудово. Замкнув емітерні 30-омники на обох каналах звуку.

Legomar:
Є два тюнери, один здох після прошивки дампом із сайту. Через ком не шиються. Перекинув з робочого на неробочий флешку 25q64. Працює, але зправа зверху екрану матюкається "unauthorized! ", можливо це вилікується прошивкою через USB або скиданням до заводських настройок (ще не випробувано).
Так ось, на обох тюнерах рівень  звуку був низький, після перепайки звук став досить гучний. Отже, рівень звуку занижений десь програмно?

varoma71:

--- Цитата: vitivan від 08:28:37, 02 Липня 2017 ---Багато тюнерів за останній час посипалося. Виконуємо гарантійний і не гарантійний ремонт!

--- End quote ---
В одного з моїх клієнтів тюнер пропрацюва трохи більше півроку, а потім одного разу не включився (причину не знає або приховує). перевірив блок живлення - робочий. тюнер U2C B6 Full HD. Чи є можливість ремонту? І по ціні чи доступно, я беру по 300 гр.

bodya1:
В мене теж проблема світодіод півнакалу запуску немає. Прошиваю через сом  видає ---- I  FAIL (ok) -- якого файла хоче ?
Додано: 16:33:06, 25 Липня 2018Не прошивається  через СОМ пише  ваіл. Пробував на різних віндовсах і прошивку давав  таку як в інструкціі  написано

bodya1:
Пробував  зробочого тюнера злити прошивку і залити в не робочий тюнер не працює .
І запаював з робочого тюнера ( 25Q64 ) в не робочий   не запускається.
Так що проблема  скоріш в процесорі
Додано: 06:42:57, 26 Липня 2018Може хтось напише марку процесора????

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version