Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (20/89) > >>

Denis Kolisnyk:

--- Цитата: vitivan від 15:27:22, 16 Березня 2017 ---
--- Цитата: Denis Kolisnyk від 14:53:04, 16 Березня 2017 ---Дякую. Так, звичайно, переплачувати не хотілось би). Розглядаю тепер варіанти Gi S-8120 Lite та GI ET-7000 mini (взагалі бюджет до 2500грн). Підкажіть який з них швидше вмикається з пульта? Це перший і самий головний критерій. Ну а інет-служби, я так розумію, в обох добре реалізовані?

--- End quote ---

Думаю тобі треба купити і особисто перевірити. Потім нам усім відпишеш результат. Тобі пояснюють, а ти не розумієш напевно.

--- End quote ---

Що я не розумію? Я спитав які є тюнери, які: 1) швидко вмикаються з пульта, 2) мають підтримку IPTV, Youtube, Web TV. Все. Мені не потрібно нічого іншого. Головне щоб це працювало. Мені відповіли що через рік не буде підтримки тих апаратів, які я обирав. Добре, нехай так. Що це означає? Якщо не буде нових прошивок, але на старій буде все працювати, то й добре). Якщо на тих, наприклад, Опенбоксах, перестануть працювати IPTV та Youtube - то це вже інша справа. Звичайно що цого би не хотілося. Інші речі мене не цікавлять, типу чи можна прикрутити Енігму, Сталкер, Самба і т.д., і т.п. Вже вибачайте, я розумію, для когось це все дуже цікаво, але, повторюю мені потрібен простий апарат - в першу чергу супутниковий ТВ-тюнер, а в другу чергу IPTV-плеєр. І звичайно ж щоб швидко вмикався, а не так як старий комп грузився по 40 секунд))... Тому я не розумію, що тут не зрозумілого?) Якщо я забагато хочу, якщо таких апаратів не існує в природі, або вони дорого коштують, то так і скажіть)...
Так, мені порадили декілька моделей. Але я пояснюю що мені треба, перепитую чи швидко вони вмикаються, але чомусь ніхто не відповів...
Нагадую, у мене зараз U2C Denys, від довго вмикається - 35 сек. Мене це не влаштовує. Якщо мені радять на заміну іншу модель, яка також довго вмикається, то який смисл тоді? Я ж кажу, мені то є зайве).
Повторюю, зараз обираю Gi S-8120 Lite або GI ET-7000 mini.

andre33, дуже дякую, поки схиляюсь таки до 7000 mini, але, вибачайте)), повторюю питання - як швидко він вмикається з пульта (гарячий старт)?

vitivan:

--- Цитата: andre33 від 15:53:33, 16 Березня 2017 ---зс серії U2C би не брав ,

--- End quote ---

Даєм ГАРАНТІЮ!  Ремонтуємо в нашому сервісі, безпроблем!

Denis Kolisnyk:
Так, ось сам і знайшов відповідь:
"Первый старт GI ET7000 Mini
По умолчанию загружается официальный софт специально подготовленный для производителем, так сказать предпродажная установка , при получении устройства Вы можете обновится любым из предлагаемых выше имиджами . Продолжительность загрузки из режима Deep Standby составляет 75 секунд, перезагрузка составляет всего 45 секунд, время не скажу что самое лучшее, но и не самое долгое."
- тобто ще довше ніж Denys)))...
У мене комп з SSD в три рази швидше грузиться)).

Ну добре, я так зрозумів що того що я хочу не існує в природі? Мені це хотіли пояснити? Тоді навіщо було радити "шило на мило"? Я ж чітко і ясно задав питання - тюнер, який швидко вмикається, з базовими інет-сервісами, без наворотів. Звичайно ж не дуже дорогий. Немає таких? Ладно. Тоді останнє питання: підкажіть будь ласка S2 HD тюнер який швидко вмикається, як достойну заміну Nova HD, дякую.

vitivan:

--- Цитата: Denis Kolisnyk від 17:15:46, 16 Березня 2017 ---Так, ось сам і знайшов відповідь:
"Первый старт GI ET7000 Mini
По умолчанию загружается официальный софт специально подготовленный для производителем, так сказать предпродажная установка , при получении устройства Вы можете обновится любым из предлагаемых выше имиджами . Продолжительность загрузки из режима Deep Standby составляет 75 секунд, перезагрузка составляет всего 45 секунд, время не скажу что самое лучшее, но и не самое долгое."
- тобто ще довше ніж Denys)))...
У мене комп з SSD в три рази швидше грузиться)).

Ну добре, я так зрозумів що того що я хочу не існує в природі? Мені це хотіли пояснити? Тоді навіщо було радити "шило на мило"? Я ж чітко і ясно задав питання - тюнер, який швидко вмикається, з базовими інет-сервісами, без наворотів. Звичайно ж не дуже дорогий. Немає таких? Ладно. Тоді останнє питання: підкажіть будь ласка S2 HD тюнер який швидко вмикається, як достойну заміну Nova HD, дякую.

--- End quote ---

Вибір супутникового приймача 1 квартал 2017 р.
« Відповідь #89 : Сьогодні в 12:51:36 »

Цитувати
    Редагувати

Якщо ти хочеш швидкий тюнер, з реальною роботою (в інших лише заявлена підтримка) вище переліченого це ву+соло2 з процесором Броадком 1.3 Ггц.  Зараз на них ціна впала можна взяти за 155 дол.

Додано: 17:44:24, 16 Березня 2017або з дешевших соло міні,  перша загрузка до 30 сек.  вихід з стенбаю 2 сек.

andre33:
людина хоче  швидкий старт -
прийшов втомлений з зроботи , відкрив пивасик /Чвертку,півлітру/ -бери балалайку q-sat 03 або АББЛ як поламаэться то під Рахівський потяг
/ Славон знає/

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version