Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
Denis Kolisnyk:
Зрозумів... Тобто дешевшого не буде варіанту?..
А як U2C A1ternativa? У нього ж є ті самі сервіси. Чи він як і Denys буде повільно вмикатись?
Snoop:
--- Цитата: Denis Kolisnyk від 13:11:08, 16 Березня 2017 ---А як U2C A1ternativa? У нього ж є ті самі сервіси. Чи він як і Denys буде повільно вмикатись?
--- End quote ---
це все з тієї парафії що вже написав вище п.Славон
"Openbox S3, Openbox AS1 - це софтовий металолом підтримку його кинуть через 1рік тільки продуть останню партію... "
Додано: 14:21:10, 16 Березня 2017
--- Цитата: Denis Kolisnyk від 13:11:08, 16 Березня 2017 ---Зрозумів... Тобто дешевшого не буде варіанту?..
А як U2C A1ternativa? У нього ж є ті самі сервіси. Чи він як і Denys буде повільно вмикатись?
--- End quote ---
я так зрозумів що хочете щось дешевше взяти то це 8120 або краще соло міні (дешевше вже нікуди)
Denis Kolisnyk:
Дякую. Так, звичайно, переплачувати не хотілось би). Розглядаю тепер варіанти Gi S-8120 Lite та GI ET-7000 mini (взагалі бюджет до 2500грн). Підкажіть який з них швидше вмикається з пульта? Це перший і самий головний критерій. Ну а інет-служби, я так розумію, в обох добре реалізовані?
vitivan:
--- Цитата: Denis Kolisnyk від 14:53:04, 16 Березня 2017 ---Дякую. Так, звичайно, переплачувати не хотілось би). Розглядаю тепер варіанти Gi S-8120 Lite та GI ET-7000 mini (взагалі бюджет до 2500грн). Підкажіть який з них швидше вмикається з пульта? Це перший і самий головний критерій. Ну а інет-служби, я так розумію, в обох добре реалізовані?
--- End quote ---
Думаю тобі треба купити і особисто перевірити. Потім нам усім відпишеш результат. Тобі пояснюють, а ти не розумієш напевно.
andre33:
зс серії U2C би не брав , бо низька якість складаня а ремонтувати ніхто не береться
бери GI ET-7000 mini варіант на усі випадки житя , як поламається , то відправиш
у Київ на GI ca.,
Навігація
Go to full version