Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
toliktv:
По тих параметрах що ти шукаєш подивись в сторону Openbox S3 Mini HD
Загрузка 10 сек. , IPTV,Youtube,web
Denis Kolisnyk:
andre33 мене зрозумів як ніхто, дякую)))
Я і думав щось простіше, щоб не жалко було. Аби тільки під мої вимоги підходило). Може інші, крім q-sat 03 є варіанти)?
Ось vitivan порадив соло міні, то 2 сек це вже добре). Його ціна 68 дол, так? То це цілком прийнятно). Тепер його буду як один з основних варіантів розглядати. А то я вже почав курити теми по GI ET7000 Mini, а там 45 сек вмикання - ну це ж геть не то)). А ву+соло2 - то там два тюнери, це для мене зайве, переплата...
toliktv, я ж якраз і думав спочатку про Openbox S3 Mini HD, але хлопці почали відмовляти. Кажуть не буде підтримки. То я ж і перепитую, хто має довсід - чи плагіни для IPTV, Youtube перестануть працювати (що є неприйнятним), чи просто не буде нових прошивок (що є байдуже, аби стара продовжувала працювати)? Звик я до Опенбоксів, тому за них в першу чергу питав. До речі, Openbox AS1 HD же ж на Андроіді, про погану підтримку мова не йде навіть). Версії 4.4 для тюнера цілком достатньо. З плеймаркета качай собі що хочеш, і плагінів не треба). Єдине питання, хто з ним мав справу, знов ж таки, як швидко він вмикається? Чув в одному відгуку 15-20 сек, а інші казали що 30-40 сек. Бо це теж як один з варіантів розглядав його...
slavon:
--- Цитувати ---"Первый старт GI ET7000 Mini
По умолчанию загружается официальный софт специально подготовленный для производителем, так сказать предпродажная установка , при получении устройства Вы можете обновится любым из предлагаемых выше имиджами . Продолжительность загрузки из режима Deep Standby составляет 75 секунд, перезагрузка составляет всего 45 секунд, время не скажу что самое лучшее, но и не самое долгое."
--- End quote ---
75 c. - це холодний старт, 45 перезавантаження, гарячий старт приблизно 2-3 секунди + Linux & E2
Що Вам ще треба ???
Я наприклад за свій DreamBox 500 HD заплатив, 6 років тому, влітку 2011 у три рази більше - вже точно не памʼятаю але щось в районі 220-240 баксів і це за оптової ціною ... за ті роки 1 раз поміняв БЖ і 1 раз змастив кулер ... 2 рази прошивав бо доексперементувався ... ca.,
Denis Kolisnyk:
slavon, так я ж лише зараз почув це, про 2-3 секунди))). Я ж саме перше перепитував про швидкість вмикання, то ось тільки зараз почув: що GI ET7000 Mini 2-3 сек, соло міні - 2 сек, Опенбокс S3 - 10 сек. До речі, я перед тим як купити Denys спитав у продавця, він сказав 1-2 сек. А насправді 35 сек... Просто якщо вимкнути його пультом і одразу включити, то дійсно моментально вмикається. А якщо почекати 5 сек, загориться червона лампочка і тоді вже вмикання пультом 35 сек буде. Вибачайте, хлопці, але після таких "приколів" вже перепитую)
slavon:
--- Цитувати ---slavon, так я ж лише зараз почув це, про 2-3 секунди)))
--- End quote ---
це не про GI ET7000 Mini, не на основі аналогів - зараз тестую прошитий OpenPli 5.0 Vu+ Uno пʼятирічної давності - швидкість гарячого старту 2-3 секунди, теж приблизно саме з моїм DreamBox 500HD на Domica 9, GI ET7000 Mini має параметри приблизно в 2-3 рози кращі (CPU, Ram, Flash) за 2 попередні приймачі ...
До речі швидкість відновлення з стенбай це не основний параметр за яким слід вибирати приймач ... :2funny:
основне там - відкритий Linux & E2 ca.,
Навігація
Go to full version