Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
vitivan:
.....
slavon:
--- Цитувати ---це поміняти шило на мило, хочеш моментальний загруз бери тюнер ву+соло2 як мінімум.
--- End quote ---
Апсолютно вірно, хотів подібне написати ... Наші люди є якісь дивні хочуть добру річ за дешево - такого не буває ... :2funny:
--- Цитувати ---Думаю доплатити і обміняти поки є час на Openbox S3 або Openbox SX4C Base. Підкажіть який час вмикання у цих опенбоксів. А також чи нормально в них реалізовані IPTV, Youtube, Web-TV. Ще хотів Openbox AS1, але кажуть що він також довго вмикається.
--- End quote ---
Openbox S3, Openbox AS1 - це софтовий металолом підтримку його кинуть через 1рік тільки продуть останню партію...
Openbox SX4C Base - закритий Linux, E2 нема і небуде, підтримка аналогічна 1 двом...
Якщо вже так хочете Опенбокс то є варіант Openbox Formuler F4 але краще прислухатися до порад шановного Вітівана і взяти що з Ву+ чи його клонів, наприклад Vu+ Zero чи GI ET-7000 mini (Galaxy Innovations ET-7000 mini). ca.,
vitivan:
Люди просто не розуміють, це добре що на форумі є хлопці які досконало знають Енігма2 і можуть підказати, який тюнер кращий.
Denis Kolisnyk:
Дякую за поради, але ж зрозумійте правильно, я не маю можливостей перевіряти всі наявні на ринку моделі тюнерів). Тому і питаю порад). Просто звик до старих Опенбоксів, які швидко вмикаються і дуже зручні в користуванні. А ось Nova HD хоч і вмикається швидко, але в ньому меню реалізовано незручно, а сортування каналів - це просто жах. Дуже незручно...
Я перефразую питання: підкажіть, будь ласка тюнер, який швидко вмикається та швидко працює, з підтримкою IPTV, Youtube (бажано і Web TV, але не обов'язково). До речі, наворотів зайвих мені не треба. Скажіть чи під ці умови підпадають якісь із попередньо перелічених Опенбоксів?
А також який час вмикання GI ET-7000 mini? Ще питання по Gi S-8120 Lite, як він, підійде під мої вимоги? Vu+ Zero дорогий для мене). Чи є у Vu+ інші моделі, які швидко вмикаються та підтримують IPTV, Yоutube та інше по можливості?
vitivan:
Якщо ти хочеш швидкий тюнер, з реальною роботою (в інших лише заявлена підтримка) вище переліченого це ву+соло2 з процесором Броадком 1.3 Ггц. Зараз на них ціна впала можна взяти за 155 дол.
Навігація
Go to full version