Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
pavlo8000:
Ціна+функціонал = uclan denis combo. Щоб вітіван би не розказував тут! Чисто під iptv, ministra то провайдери беруть uclan denis iptv+.
vlad2019:
--- Цитата: pavlo8000 від 19:13:38, 19 Листопада 2019 ---Ціна+функціонал = uclan denis combo. Щоб вітіван би не розказував тут! Чисто під iptv, ministra то провайдери беруть uclan denis iptv+.
--- End quote ---
Чому тильки це? зи всим иншим вин добре справляется.
Astronomy:
--- Цитата: vlad2019 від 17:53:59, 19 Листопада 2019 ---Добре згоден! якi переваги у того Зелмана?
--- End quote ---
Попробую я вам обяснити що таке тюнера на ENIGMA2 є такий тюнер як Dreambox 800 тюнер був випущений приблизно 10 років тому і на нього є ще підтримка і зараз ! багато різних плагінів скінів умуляторів чого вартий плагін Seasondream ацей мотлох що ви пропунуєте це одлноразові тюнера це дійсно ви лохів розводите !Доречі на OpenPLi-7.2 чудово iptv працює! викладаю вам screenshot з данми з dreambox 800 !!!а Zgemma офіційна підтримка
Тюнера діляться на дві категорії з ENIGMA2і всі інші
vlad2019:
Я з вами згоден у мене 3 gi 8180 правда тильки 2 пульти ,за 1000 гривень заберете? , уси робочи з имиджами итд розбирайтесь?
Менi не потрiбно, нiчого пояснювати. Але думаю ви не вiзьмете!!! ви просто так щоб пописати!!!!
Дописую 3 за 1000 гривень але 2 пульти, один не робочий!!! можливо викинув
vitivan:
--- Цитата: vlad2019 від 19:43:29, 19 Листопада 2019 ---Я з вами згоден у мене 3 gi 8180 правда тильки 2 пульти ,за 1000 гривень заберете? , уси робочи з имиджами итд розбирайтесь?
--- End quote ---
Заберу за 500 грн. на запчастини, пульти залиш собі продаш їх люди шукають.
Навігація
Go to full version