Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
vlad2019:
Давай крий карти по денису! шаринг працюе добре!!! онлайн сервиси також(мають уси розумити вони не вични) ! картинка середня (спорити не буду, поривняно з броадкомом гирша навить на менших диагоналях), погнали майже уси онлайн интернет сервиси, як, оф, так, и пиратськи працюють добре!(сталкер працюе не гирше як на магах , навить завантаження скорише)
Про пидтримку CI+ не знаю , вона у нашому региони неактуально! майже всi сидять на оптицi провайдер дае свий плейлист разом з интернетом, окрим трк украини, думаю преживуть, навить для дуже розумних плейлист можна призначити кнопци F1, навить бабки навчаются!
Сумниваюся що хтось у сели без инету , купить зелман тай ще CI+ модуль , щоб дивитися Виасат чи Екстру!
Про комбо денис не знаю як вин не актуальний у нас.
Давай тепер про зелманн!!!!
Щось vitivan , той зелман круто видстае!!
Щеб тi характеристики реализували софтово цiни б йому не було, не хочу вас ображати , але ви трошки по застарiлому мислите.
vitivan:
--- Цитата: vlad2019 від 18:46:33, 19 Листопада 2019 --- Давай крий карти по денису! шаринг працюе добре!!! онлайн сервиси також(мають уси розумити вони не вични) ! картинка середня (спорити не буду, поривняно з броадкомом гирша навить на менших диагоналях), погнали майже уси онлайн интернет сервиси, як, оф, так, и пиратськи працюють добре!(сталкер працюе не гирше як на магах , навить завантаження скорише)
Про пидтримку CI+ не знаю , вона у нашому региони неактуально! майже всi сидять на оптицi провайдер дае свий плейлист разом з интернетом, окрим трк украини, думаю преживуть, навить для дуже розумних плейлист можна призначити кнопци F1, навить бабки навчаются!
Сумниваюся що хтось у сели без инету , купить зелман тай ще CI+ модуль , щоб дивитися Виасат чи Екстру!
Про комбо денис не знаю як вин не актуальний у нас.
Давай тепер про зелманн!!!!
Щось vitivan , той зелман круто видстае!!
Щеб тi характеристики реализували софтово цiни б йому не було, не хочу вас ображати , але ви трошки по застарiлому мислите.
--- End quote ---
за 3 хв. ти продвинувся з простого юзера на профі, дурака включав? чи pavlo8000 підказує :) Який софт друже, ПО Енігма2, криє всі твої розклади ... бо на Енігма2 ти сам робиш все для себе, а на софті ти чекаєш поки хтось щось і колись поправить, коли ляже софтова підтримка.
vlad2019:
Нихто мени не пидказуе? (Який софт друже, ПО Енігма2, криє всі твої розклади ) проблемно пидвязати пид IPTV enigmu , маеш знайомих друзив вони тоби пояснять. Просто бизнес
Видали цей пост
vitivan:
--- Цитата: vlad2019 від 19:03:51, 19 Листопада 2019 ---проблемно пидвязати пид IPTV маеш знайомих друзив вони тоби пояснять.
--- End quote ---
все вже давно підвязано і IPTV + єпг + программа передач, пікони і тд., усе у фаворитах....
Додано: 19:09:17, 19 Листопада 2019
--- Цитата: vlad2019 від 19:03:51, 19 Листопада 2019 ---Нихто мени не пидказуе? (Який софт друже, ПО Енігма2, криє всі твої розклади ) проблемно пидвязати пид IPTV enigmu , маеш знайомих друзив вони тоби пояснять. Просто бизнес
Видали цей пост
--- End quote ---
для чого видаляти, включай дурака далі.
vlad2019:
добре скрин з сервисами? яки робить твий зелманн
???
типу сталкер?? е у вас ,mytrinity , https://newiptv.net/и ще бильше сервисив як официйни так и пирати , не буду кидати список бо SLAVON там супер модератор мае право потери, справа не в тому можу тоби вiдео зняти як працюе!! покажи мени ти сервиси не зелманi ,треба тиснути те и то , короче забий
Навігація
Go to full version