Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
vlad2019:
500грн за три мене не влаштовуе уси робочи, 1000грн за три, пишив личку можу новою почтою можу и автобусом, напиш в приват
cgr:
Слухайте, люди! Одна пурга , а не розмова!! Зрозумів одне-uclan denis combo по залізу є кал :'(, по функціоналу для середняків піде. Ще щось є у цьому діапазоні? Чи немає нічого?
slavon:
в цьому діпазоні (1500 грн.) немає нічого - є або дешевші тюнера-балалайки ціною 400-600 грн. або дорогі (вище 100 баксів) на Linux & E2 ... ca.,
vitivan:
--- Цитата: vitivan від 17:36:31, 19 Листопада 2019 ---нема таких, якщо би були, то тебе завалилиб пропозиціями
--- End quote ---
--- Цитата: cgr від 10:15:22, 21 Листопада 2019 ---Слухайте, люди! Одна пурга , а не розмова!! Зрозумів одне-uclan denis combo по залізу є кал :'(, по функціоналу для середняків піде. Ще щось є у цьому діапазоні? Чи немає нічого?
--- End quote ---
Про це уже згадувалось вище.
seriy:
--- Цитата: vlad2019 від 22:03:36, 18 Листопада 2019 ---Щось, нагородив ти у три корови! яке вiдношення мае денис до Xtra TV Box , усi пенсiонери мають швидкiсний нет? користуются онлайн сервicами ютубом? Порекомендуй не глючний тюнер? у мене на denis працюе IPTV оператора , зашитий TRININI ще платний та безкоштовний сталкер! працюе усе нормально швидкicть по вайфай 38-40 , бувае зависае! якщо тикати туди сюди миж усими сервисами. Але загалом досить стабильно.
--- End quote ---
За 1000 гривень я купив X96Max і всі сервіси працюють ідеально,сталкер портали в тому числі,ресивер з перерахованими вами параметрами коштує біля 3000
Навігація
Go to full version