Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (61/89) > >>

Моренко Сергій:

--- Цитата: vitivan від 06:52:44, 03 Березня 2019 ---Якщо в тебе не 4к телевізор, то нема змісту купляти приймач 4к
--- End quote ---
Спробую по черзі... А якщо у мене нема 4к ресивера, то мені нема сенсу брати 4к телевізор? Замкнуте коло якесь. Одночасно купити одне і друге це дуже кучеряво, треба з чогось починати... До того ж я маю приймач на broadcom, і не один... Мені подобається така техніка і постійно хочеться чогось новенького. Я хотів би почути думки не зацікавлених користувачів, а не продавців... До того ж запропонована Вами модель має негативні відгуки від людини якій я не маю підстав не довіряти
Якби я хотів узяти новий не 4к ресивер на Enigma2 я взяв бы AMIKO VIPER SLIM Enigma-2
з процессором Broadcom BCM7362 (2000mips) за 1520 грн
А стосовно 4к то AX 4K-BOX HD60 має кращі характеристики ніж zgemma h9
Якось так

vitivan:

--- Цитата: Моренко Сергій від 07:57:18, 03 Березня 2019 ---
--- Цитата: vitivan від 06:52:44, 03 Березня 2019 ---Якщо в тебе не 4к телевізор, то нема змісту купляти приймач 4к
--- End quote ---
Спробую по черзі... А якщо у мене нема 4к ресивера, то мені нема сенсу брати 4к телевізор? Замкнуте коло якесь. Одночасно купити одне і друге це дуже кучеряво, треба з чогось починати... До того ж я маю приймач на broadcom, і не один... Мені подобається така техніка і постійно хочеться чогось новенького. Я хотів би почути думки не зацікавлених користувачів, а не продавців... До того ж запропонована Вами модель має негативні відгуки від людини якій я не маю підстав не довіряти
Якби я хотів узяти новий не 4к ресивер на Enigma2 я взяв бы AMIKO VIPER SLIM Enigma-2
з процессором Broadcom BCM7362 (2000mips) за 1520 грн
А стосовно 4к то AX 4K-BOX HD60 має кращі характеристики ніж zgemma h9
Якось так

--- End quote ---

Назви людину. Багато форумчан взяли цю модель, усі лише подякували!  AMIKO VIPER SLIM Enigma-2 Black Hole - ніколи не підтримувався, а картинка на цьому іміджі суперова.

Моренко Сергій:

--- Цитата: vitivan від 08:26:07, 03 Березня 2019 ---Назви людину. Багато форумчан взяли цю модель, усі лише подякували!  AMIKO VIPER SLIM Enigma-2 Black Hole - ніколи не підтримувався, а картинка на цьому іміджі суперова.
--- End quote ---
Людина з іншого форуму, тут його нема...
А "чорну дірку" ніколи не використовував, і вважаю що нічого не втратив, що в ній такого чого нема в інших іміджах і завдяки чому картинка краща? Не серйозно брати ресивер заради іміджа...А не судячи з характеристик
Аmiko viper slim ресивер гарним потужним процом, від європейського виробника
Моя думка, хтось може бути з нею не згоден

vitivan:

--- Цитата: Моренко Сергій від 09:26:04, 03 Березня 2019 ---
--- Цитата: vitivan від 08:26:07, 03 Березня 2019 ---Назви людину. Багато форумчан взяли цю модель, усі лише подякували!  AMIKO VIPER SLIM Enigma-2 Black Hole - ніколи не підтримувався, а картинка на цьому іміджі суперова.
--- End quote ---
Людина з іншого форуму, тут його нема...
А "чорну дірку" ніколи не використовував, і вважаю що нічого не втратив, що в ній такого чого нема в інших іміджах і завдяки чому картинка краща? Не серйозно брати ресивер заради іміджа...А не судячи з характеристик
Аmiko viper slim ресивер гарним потужним процом, від європейського виробника
Моя думка, хтось може бути з нею не згоден

--- End quote ---

Назви людину і з якого саме форуму.  Про серйозність не починай бо сілікон ти називав броадкомом, думка в тебе початківця. Про інші питання ти зрозумієш коли попробуєш і наглядно перевіриш.

Моренко Сергій:

--- Цитата: vitivan від 09:46:09, 03 Березня 2019 ---Про серйозність не починай бо сілікон ти називав броадкомом, думка в тебе початківця
--- End quote ---
Я не збирався мірятись хто дальше пісяє, але в ресиверах розбираюсь, будьте певні... Назвати сілікон броадкомом я не міг навіть у ві сні, такого не було.
Додано: 10:36:32, 03 Березня 2019І людину цю я називати не буду, негативний відгук був лише про solo mini , продавець не згадувавсь

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version