Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (60/89) > >>

arrows:

--- Цитата: vitivan від 17:08:43, 02 Березня 2019 ---тут хлопці з форуму вже попробували ці новинки і повернулися на установки надійної, перевіреної Zgemma H9s,
--- End quote ---
vitivan, він форуму не читає, тільки пише. :2funny:

vitivan:
я зрозумів.

Snoop:

--- Цитата: vitivan від 17:08:43, 02 Березня 2019 ---
--- Цитата: Моренко Сергій від 14:58:23, 02 Березня 2019 ---
--- Цитата: vasjabr від 07:36:38, 02 Березня 2019 ---Польська решітка показує не набагато краще, ніж HQClear TV
--- End quote ---
От йо...  А спитати у людей, перш ніж брати те лайно, не могли? То Розвод людей
Додано: 15:03:44, 02 Березня 2019Колеги, маю намір придбати 4к ресивер на енігмі2... по тим коштам, які готовий витратити,  я можу взяти наступні ресивери
UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого... Хто юзав ці ресивери? Чи читав відгуки, який краще брати? Я схиляюсь до другого

--- End quote ---

Про який броадком ти говориш?  Це бюджетні тюнера, їм до броадкома ще далеко.

Процессор Hisilicon HI3798MV200, тут хлопці з форуму вже попробували ці новинки і повернулися на установки надійної, перевіреної Zgemma H9s, нажаль дешевий розпродався швидко.

--- End quote ---
брав h9 i h7 ( доречі у нього той проц) брав у вітавана тепер уде появилися у львові h9 тепер іх і ставлю людям і сам користуюся! за своі гроші кращого немає!!!

Моренко Сергій:
Я вас зрозумів... Буду брати
AX 4K-BOX HD60

vitivan:

--- Цитата: Моренко Сергій від 22:19:17, 02 Березня 2019 ---Я вас зрозумів... Буду брати
AX 4K-BOX HD60

--- End quote ---

Якщо в тебе не 4к телевізор, то нема змісту купляти приймач 4к на  Hisilicon HI3798MV200,  краще взяти за халявні гроші приймач Solo mini Satellite Receiver (Enigma2 OpenATV, OpenPLi,  Black Hole), + 1 рік VIP FULL сервісу  - 1260 грн., на Broadcom там картинка ідеальна на SD, MP4 каналах не говорячи уже про HD канали, особливо замітно як витягує канал інтер+ по зображенню. Також має хорошу швидкодію при переключенні каналів, та роботі меню, гарно видно на відеоролику.

//www.youtube.com/watch?v=RwegeKYTj2I

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version