Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
vitivan:
--- Цитата: Моренко Сергій від 14:58:23, 02 Березня 2019 ---
--- Цитата: vasjabr від 07:36:38, 02 Березня 2019 ---Польська решітка показує не набагато краще, ніж HQClear TV
--- End quote ---
От йо... А спитати у людей, перш ніж брати те лайно, не могли? То Розвод людей
Додано: 15:03:44, 02 Березня 2019Колеги, маю намір придбати 4к ресивер на енігмі2... по тим коштам, які готовий витратити, я можу взяти наступні ресивери
UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого... Хто юзав ці ресивери? Чи читав відгуки, який краще брати? Я схиляюсь до другого
--- End quote ---
UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого...
дай ссилку на негативний відгук.
Моренко Сергій:
--- Цитата: vitivan від 10:56:56, 03 Березня 2019 ---UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого...
--- End quote ---
Ну так читайте, що написано... Мені дорікали а самі не читаете. Де написано що приведені аппарати мають процессор broadcom?
Написано ж ,що на broadcom за таку ціну (як приведені для прикладу) нема нічого... Значить ці реси не на броадкомі... Кому не поставив а ви зрозуміли так як вам захотілось
За solo mini не питайте... Це рік тому було, рити архів я не буду. Та й сенсу не бачу... Я запитував думку користувачів про певні аппарати, а тут ви зі своїм крамом. Я не звик до такого агресивного маркетингу в профільних темах
Додано: 11:20:54, 03 Березня 2019Якби малось на увазі що останній рес на broadcom я б написав " на broadcom за такі гроші більше нема нічого"
Розібрались?
andre33:
може щось пропустив , людина питалася щось для села , з бюджетом
до 500 гривнів , про які Бродкоми з Енігмою другою іде мова ,хлопці ?
подобаються Інтеграли , беріть інтеграли ... An14
зараз для проби взяв Деніску / Uclan/ , юзаю цей тюнер, враження - позитивні O0
ПС він тільки у цей бюджет не входить
loza77:
[quote ]
--- Цитата: Моренко Сергій від 14:58:23, 02 Березня 2019 ---Колеги, маю намір придбати 4к ресивер на енігмі2... по тим коштам, які готовий витратити, я можу взяти наступні ресивери
UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого... Хто юзав ці ресивери? Чи читав відгуки, який краще брати? Я схиляюсь до другого
--- End quote ---
Aндрій, уважніше читай, то інший колега шукає вже тюнер для міста, а не для села, а ти йому якогось нещасного Деніску рекомендуєш :-Р.
seriy:
loza77 ти хочеш сказати що в місті бюджетники чи пенсіонери можуть собі дозволити 4К ресивери і телевізори .Ще про 4К: скільки зараз каналів працює в даному форматі, якщо в Full HD їх небагато хіба писати на флешку або з Youtube?Тим паче ,що ще невідома доля супутникових каналів.Я би не рекомендував брати надзвичайно дорогі ресивери ,щоб потім припадали пилюкою,якщо його зможе замінити смарт приставка за 2000гр.Хоча це справа смаку і вмісту гаманця
Навігація
Go to full version