Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
gotsanyuk:
--- Цитата: seriy від 14:03:01, 01 Березня 2019 ---Що ви всі зациклились на Q-sat і Sat-Integral
--- End quote ---
Можливо про ці тюнера говорили люди які їх ставлять людям. Наприклад говорю за себе. Після того як ера 4100 закінчилась, я дуже довго вибирав і думав які далі тюнери продавати і ставити людям які б мали перспективу на майбутнє. Що мається на увазі? Щоб через 3,4 роки (чи навіть через два) людина прийшла до мене і я зміг їй прошити цей тюнер, актуальним списком каналів. Як це є з 4100 чи йому подібними зараз, хоча йому вже скільки років. А все тому, що це народний тюнер. А зараз народні тюнери це сімейство sat-integral, та uclan - принаймні у нашій місцевості. Пробував різні і сат коми і Q-sat і опен фокси, але мені здалось, що це не то.
Я згідний, що є кращі але наш народ не готовий платити більше (хіба дехто).
vasjabr:
--- Цитата: vitivan від 06:21:09, 28 Лютого 2019 ---Зараз важливо Combo тюнер, для підстраховки sat і т2 на борту.
--- End quote ---
Якраз Т2 мені й не світить... Польська решітка показує не набагато краще, ніж HQClear TV derisive.gif (https://sat-ukraine.info/index.php/topic,14598.msg158585.html#msg158585)
Моренко Сергій:
--- Цитата: vasjabr від 07:36:38, 02 Березня 2019 ---Польська решітка показує не набагато краще, ніж HQClear TV
--- End quote ---
От йо... А спитати у людей, перш ніж брати те лайно, не могли? То Розвод людей
Додано: 15:03:44, 02 Березня 2019Колеги, маю намір придбати 4к ресивер на енігмі2... по тим коштам, які готовий витратити, я можу взяти наступні ресивери
UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого... Хто юзав ці ресивери? Чи читав відгуки, який краще брати? Я схиляюсь до другого
arrows:
--- Цитата: Моренко Сергій від 14:58:23, 02 Березня 2019 ---А спитати у людей, перш ніж брати те лайно, не могли?
--- End quote ---
А почитати ту тему не міг, щоб побачити те що vasjabr один з перших хто взяв участь у акції "лохони лохотронщиків" та приколюється з тієї антени? Це навіть видно по смайлику.
vitivan:
--- Цитата: Моренко Сергій від 14:58:23, 02 Березня 2019 ---
--- Цитата: vasjabr від 07:36:38, 02 Березня 2019 ---Польська решітка показує не набагато краще, ніж HQClear TV
--- End quote ---
От йо... А спитати у людей, перш ніж брати те лайно, не могли? То Розвод людей
Додано: 15:03:44, 02 Березня 2019Колеги, маю намір придбати 4к ресивер на енігмі2... по тим коштам, які готовий витратити, я можу взяти наступні ресивери
UCLAN USTYM 4K PRO або AX 4K-BOX HD60 на broadcom за таку ціну певно нема нічого... Хто юзав ці ресивери? Чи читав відгуки, який краще брати? Я схиляюсь до другого
--- End quote ---
Про який броадком ти говориш? Це бюджетні тюнера, їм до броадкома ще далеко.
Процессор Hisilicon HI3798MV200, тут хлопці з форуму вже попробували ці новинки і повернулися на установки надійної, перевіреної Zgemma H9s, нажаль дешевий розпродався швидко.
Навігація
Go to full version