Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (58/89) > >>

duman:

--- Цитата: vasjabr від 22:31:50, 27 Лютого 2019 ---Потрібно для села супутниковий ресивер на заміну "здихаючому" "GLOBO 4100" бюджетом у 500 грн. Мені пригледівся Sat-Integral S-1268 HD HEAVY METAL. Прохання до знаючих фахівців порадити щось путнє або підтвердити вибір. Щиро вдячний.  ca.,

--- End quote ---

Якщо на кінескопний телевізор по AV то сатінтеграл , а по HDMI на своє вподобання по насиченості кольору ,яка зашкалює в більшості брендів .
Як чисто ресивер-тюнер то з лінійкою сатінтегралів в металічному виконанні мінімум проблем.

andre33:
Василю , СатІнтеграл яб не радив , особливо для села ,
бери найдешевий Q11 або Q07  - зараз якість стала вроді нічого , як БЖ згорить то підкинеш
новий - ціна менше плящини .
то моя особиста думка , можу помилятися

vasic:

--- Цитата: andre33 від 04:22:47, 01 Березня 2019 ---Василю , СатІнтеграл яб не радив , особливо для села ,
бери найдешевий Q11 або Q07
--- End quote ---
Андрій , чим Sat- Integral гірший від Q-Sat  і особливо для села? Я стараюсь мати діло з одним брендом , щоб легше було в подальшому їх обслуговувати , тому беру тільки Sat - Integral , дані тюнера зарекомендували як досить надійні. Моделі  1228 і 1258 подобаються тим що є вимикач з 220 , так як переконаний щоб техніка довше служила її ваврто знеструмлювати.

seriy:
Що ви всі зациклились на Q-sat і Sat-Integral перепробував їх всі моделі і сплавив- у себе не хочу бачити . Зараз користуюсь Openbox S3micro Його переваги:чутливість з супутника набагато вища,пульт бере з любого положення-можна направляти вбік,вверх(у сат-інтегралах строго на тюнер),на IPTV чи Youtube перемикається одним кликом,якість аудіо на виході RCA досить пристойна - у мене підключені колонки для музики,можливість сортувати IPTV канали з пульта,краща якість зображення на HDMI виході,швидше перемикаються канали.Єдине чого нема в Openbox S3micro -це мультистріму

vitivan:

--- Цитата: seriy від 14:03:01, 01 Березня 2019 ---Що ви всі зациклились на Q-sat і Sat-Integral

--- End quote ---

100 відсотків, є набагато кращі моделі з кращим зображенням і кольорами та з кращими бонусами 1-2 роки.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version