Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (24/89) > >>

Denis Kolisnyk:

--- Цитата: vasjabr від 22:18:20, 16 Березня 2017 ---Мені одного не зрозуміло, як заради 1-2 секунд швидшого включення можна зневілювати багатьма перевагами хороших тюнерів? Але хтось любить попа, а хтось попову жінку...  derisive.gif 
Пробував VU+ Sol- стартує 2-3 секунди! Я ладний би пожертвувати парою десятків  секунд на користь інших параметрів.

--- End quote ---

О, то це вже у кожного свої смаки і уподобання)
Я ось напаки, не розумію як можна тормознутими девайсами користуватись у повсякденні)
Мені головне щоб швидко вмикався, швидко перемикав канали, підтримував основні інет-сервіси - IPTV, Youtube, Web TV.
А інше мені байдуже. В мене немає часу щоб шукати якісь плагіни, налаштовувати, гратись з тими тюнерами).
Це як в тому анекдоті: "вам шашечкі ілі єхать?")))
Так що у мене такі погляди, розумію, у когось від того що я сказав коси дибом піднімаються. Але я не нав'язую нікому свою думку. Я лише спитав поради. І раджу і іншим якщо не прислухатись до чужої думки, то хоча б не нав'язувати свою, замість того щоб просто підказати по суті питання). Тільки не ображайтесь, якщо мої слова комусь не сподобаються)

bodyan:
Яке саме ввімкнення вас турбує?
Про старт приймача з ввімкнення у розетку чи ввімкнення з пульта?

Denis Kolisnyk:

--- Цитата: bodyan від 12:38:20, 17 Березня 2017 ---Яке саме ввімкнення вас турбує?
Про старт приймача з ввімкнення у розетку чи ввімкнення з пульта?

--- End quote ---

З пульта звичайно ж, бо це ж впливае на зручність користування в повсякденні. Мені дивно що на це мало хто звертає увагу...
До речі, я з самого початку пояснював яка у мене ситуація: взяв U2C Denys, а він з пульта стартує 35 сек. Хоча продавець казав що 1-2 сек. То я спочатку хотів почути чи є тут власники цієї моделі, чи у всіх так, чи мені такий попався? А потім питав чи є на заміну інші якісь моделі тюнерів, такі ж за функціональністю, але щоб швидко вмикались пультом.

bodyan:
На всіх приймачах з Enigma2 на борту - тривалість ввімкнення складає 1-2 сек. Мова йде про режим StandBy (Дежурний режим). В цьому режимі приймач працює, зміни відбуваються на дисплеї і вимикається відеовихід. Тим не менше в цьому режимі ви можете виконувати перегляд на смартфоні, ПК, планшеті.
Ідентична ситуація і на Спарку (пункт меню в дод. налаштуваннях)

Denis Kolisnyk:

--- Цитата: bodyan від 12:59:18, 17 Березня 2017 ---На всіх приймачах з Enigma2 на борту - тривалість ввімкнення складає 1-2 сек. Мова йде про режим StandBy (Дежурний режим).

--- End quote ---

- нарешті почув чітку відповідь, дякую. Я ж цього не знав)
Тобто Gi S-8120 Lite цілком підходить під мої вимоги? Просто я вимушений вибирати на заміну із того що є в наявності в тому магазині де я купляв U2C Denys.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version