Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір супутникового приймача

<< < (25/89) > >>

april:
Любий спаркоподібний чи на енігмі підходить. Тільки дивно, чому деніс так довго із стендбая виходить. Ю2С М2 чи міні також із стендбая вмикаються миттєво. Може Ви включили режим енергозбереження на ньому? Ще раз добре перевірте уск. Деніс добротний тюнер, багато можливостей має. Під користування IPTV він більше підходить аніж спаркоподібні чи лінуксові, бо із самого початку уся лінійка Ю2С , крім Ю2С В6, презентувалася як іптв-сат-приймачі.

Denis Kolisnyk:
vitivan, так оце ж я подивився той огляд в ютубі і купив))
Сподобалось що на 4 функціональні кнопки можна призачити саме необхідне.
Перевірив скрізь в меню, є лише один пункт, хоч трохи схожий на те що треба: якщо зайти в "Настройки ОСД" там є пункт "Автоматично переходити в черговий режим", я "Вкл." поставив - не допомогло, так само довго вмикається...

vitivan:

--- Цитата: Denis Kolisnyk від 16:16:31, 17 Березня 2017 ---vitivan, так оце ж я подивився той огляд в ютубі і купив))
Сподобалось що на 4 функціональні кнопки можна призачити саме необхідне.
Перевірив скрізь в меню, є лише один пункт, хоч трохи схожий на те що треба: якщо зайти в "Настройки ОСД" там є пункт "Автоматично переходити в черговий режим", я "Вкл." поставив - не допомогло, так само довго вмикається...

--- End quote ---

можу поміняти тобі твій U2C Denys H.265 на DM800 вихід з чергового режиму 1-2 сек. 

bol128:
Купив Gi S-8120.Це скалiчене долею залiзо.Для мене краще дрiма тiльки дрiм

vitivan:

--- Цитата: bol128 від 13:58:44, 18 Березня 2017 ---Купив Gi S-8120.Це скалiчене долею залiзо.

--- End quote ---

:2funny:

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version