Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір супутникового приймача
slavon:
--- Цитувати ---там жилізо заточен під виробника чи ні
--- End quote ---
в сенсі ???
там відкритий Linux & E2 ca.,
vitivan:
--- Цитата: sergeny від 19:31:45, 16 Березня 2017 ---
--- Цитата: slavon від 19:16:47, 16 Березня 2017 ---Opticum AX HD51 4K - аналог Vu+ Uno 4K ... + до цього ще 4К ТВ треба мати та й з 4К контентом поки проблеми ... ca.,
--- End quote ---
про контент то зрозуміло
але ціна???
значно дешевше
ще раз питаю як на рахунок часу( питаю тих хто знає так як сам цего дійсно незнаю) чи там жилізо заточен під виробника чи ні
--- End quote ---
Встановлюєтся ОпенПлі імідж від провідної команди ( постійна підтримка гарантована ) перша загрузка до 15 сек.
vasjabr:
Мені одного не зрозуміло, як заради 1-2 секунд швидшого включення можна зневілювати багатьма перевагами хороших тюнерів? Але хтось любить попа, а хтось попову жінку... derisive.gif
Пробував VU+ Sol- стартує 2-3 секунди! Я ладний би пожертвувати парою десятків секунд на користь інших параметрів.
tosat:
Крім включення є ще й інші параметри: якість зображення, швидкодія (з тормозами перемикаються канали чи швидко), що свідчить про потужність процесора та оптимізацію софта, немаловажне значення має й ремонтопригідність, а то як гроза то сумніваюся що всі ті міні чи мікро хтось зробить (є у мене декілька GI, так навіть їхній сервісний центр видав: ремонту не підлягає.
Взагалі то вибір тьюнера чи теліка то серйозна справа: хоч і все старіє, але треба думати про перспективу і підходити до цього потрібно по всіх критеріях..
валера:
--- Цитата: tosat від 23:21:30, 16 Березня 2017 ---(є у мене декілька GI, так навіть їхній сервісний центр видав: ремонту не підлягає.
--- End quote ---
В сьогоднішній техніці найголовнішим є якість виконання плати ,все інше можна зробити ,але зачасто буває нема сенсу із-за вартості ,зазвичай як показала практика майже у всіх міні версіях тюнерів якість плати слабша
Навігація
Go to full version