Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Enigma2 - переваги і недоліки (ввічливе обговорення)
vitivan:
Е2 відскановуєш потрібний транспордер, знаходиш його в списку спутники/канали, стаєш на назву цього каналу, на пульті нажимаєш кнопку (меню) відкриєтся вікно з пропозиціями, вибираєш пункт ( добавити канал до фаворитних ) і ось чудо відбулося канал уже наприклад в папці під назвою "Спорт" Потім можна вибрати пункт ( переміщення ) і переміщаєш канал в верх, або вниз.
nico2:
--- Цитувати ---так є !!! До речі запустив DreamBoxEdit на wine під Linux (Ubuntu 16.04, графічна оболонка mate (колишній gnome2)). Як FTP клієнт під Ubuntu використовую Double Commander (це аналог ТС для вінди), для реагування ключів та фалів конфігурації використовую стандартний у mate текстовий редактор pluma, можна також редагувати - gedit, kate, kwite і тд.тп. !!!
--- End quote ---
спеціально роздрукую для власників дрімів і буду давати їм як інструкцію,а також зрозумів що наші айтішники всі канали напамять знають,то тепер буду сканувати для всіх своїх кліентів які дивляться одні чехів з 23,інші з тора мадярів,а треті словаків хай мені на компі посортують канали дрімбокседітом шо я буду морочитися ,а може в них спеціальні компи пишуть цей показує,а цей ні,мене маразм наших комполюбів вже задрав ,не знаю на хріна їм телевізор коли крім монітора їм більше нічого не треба,всяку лобуду будуть нести лиш би виправдати свої переконання,та сортуйте для себе,а люди хотять дивитись то шо вони люблять,то грузину грузію давай,румину молдавію,італьянцю ставив,студент іспанську вчить та прокиньтесь подивіться шо крім вас ще інші люди є!
vasjabr:
Вельмишановне товариство! Чого ми дивимося на приймач очима "просунутого" користувача? Пересічних користувачів переважна більшість і може нам варто було б враховувати і їхні інтереси? Не забуваймо приказку: Все просте- геніальне! Совітська техніка була дубова... ca.,
slavon:
--- Цитувати ---спеціально роздрукую для власників дрімів і буду давати їм як інструкцію,а також зрозумів що наші айтішники всі канали напамять знають,то тепер буду сканувати для всіх своїх кліентів які дивляться одні чехів з 23,інші з тора мадярів,а треті словаків хай мені на компі посортують канали дрімбокседітом шо я буду морочитися ,а може в них спеціальні компи пишуть цей показує,а цей ні,мене маразм наших комполюбів вже задрав ,не знаю на хріна їм телевізор коли крім монітора їм більше нічого не треба,всяку лобуду будуть нести лиш би виправдати свої переконання,та сортуйте для себе,а люди хотять дивитись то шо вони люблять,то грузину грузію давай,румину молдавію,італьянцю ставив,студент іспанську вчить та прокиньтесь подивіться шо крім вас ще інші люди є!
--- End quote ---
прошу пана якщо ви не здатні розібратися , хочаб на елементарному рівні з Linux & E2 то це Ваші проблеми і не треба зваливати усе з хворої голови на здорову !!! Таких "установщиків" що знають як настроїти трьохголового з найдешевшим приймачом аля Жлобо 4100С чи Жлобо ХД у нас вагон, ось тільки після їх "якісних установок" доводиться потім усе переробляти !!! Сервіс повинен бути повним, а якщо ви чогось не вмієте то треба старатися це вивчити і зрозуміти, в іншому випадку взагалі не варта цим займатися ... ca.,
--- Цитувати ---Вельмишановне товариство! Чого ми дивимося на приймач очима "просунутого" користувача? Пересічних користувачів переважна більшість і може нам варто було б враховувати і їхні інтереси? Не забуваймо приказку: Все просте- геніальне! Совітська техніка була дубова... ca.,
--- End quote ---
так званому "пересічному користувачеві" (сюди прийшов адмін і видалив написане) треба ставити щось на зразок Q-Sat03HD /U2C/Tehnosat HD mini за подвійну ціну - бо все одно той металолом більше року не витримає, а претензій потім буде вагон !!! :2funny: ca.,
DiD /7AHAC:
--- Цитата: vitivan від 18:01:07, 08 Серпня 2016 ---Е2 відскановуєш потрібний транспордер, знаходиш його в списку спутники/канали, стаєш на назву цього каналу, на пульті нажимаєш кнопку (меню) відкриєтся вікно з пропозиціями, вибираєш пункт ( добавити канал до фаворитних ) і ось чудо відбулося канал уже наприклад в папці під назвою "Спорт" Потім можна вибрати пункт ( переміщення ) і переміщаєш канал в верх, або вниз.
--- End quote ---
Мова йде про групу каналів яку можна було б перемістити чи додати до фаворитів а не про один канал. Та про сортування каналів за транспондерами.
І так виглядає, що нашу дискусію пасувало би модерам перенести в загальний розділ, який стосується Енігми2, бо ми вийшли за межі обговорення теми про Opticum AX-Odin
Додано: 09:28:49, 09 Серпня 2016[/quote]
--- Цитувати ---так званому "пересічному користувачеві" (сюди прийшов адмін і видалив написане)
--- End quote ---
Як на мене, то в емоційному запалі ви м'яко кажучи, перегинаєте палицю. І те що в дужках треба підтерти.
Навігація
Go to full version