Enigma / Enigma 2 > Dreambox

Enigma2 - переваги і недоліки (ввічливе обговорення)

<< < (3/11) > >>

vitivan:
Ще чуть почекаємо і всі вивчать Енігма2, з нового року +++ збільшать довжину ключа і буде стояти черга бажаючих вивчити Е2.

april:
А це вже перший дзвінок! Хоча ні перший дзвінок, якщо не помиляюся, відбувся раніше з довжиною ключа, маю на увазі реси на алі 3602 :2funny: ca., (приклад - ортон 403 і йому подібні)

DiD /7AHAC:
slavon та Astronomy та я жодним чином не ставлю під сумнів крутизну енігми, просто в мене викликала великий подив відсутність кількох основних функцій. Ось і все.
Але з боку виглядає так. Я купив собі крутого мерса, але щоб запустити двигун мені потрібно вийти з машини, взяти корбу і кілька разів крутанути. При чому корба дуже зручна, я б сказав навіть з "нержавійки".

slavon:
 DiD /7AHAC "Кожному своє" було написано на воротах одного з німецьких концентроційних таборів у Польщі, якщо не помиляюсь у Бухенвальді !!!
Мені наприклад зручніше посортувати канали в DreamBoxEdit, об'єднати 2 чи навіть 3 апсолюно чужі списки і тд.тп. - і я знаю що той список буде відмінно працювати на будь якому приймачі з Е2   :2funny: ca.,

DiD /7AHAC:

--- Цитата: slavon від 13:39:40, 08 Серпня 2016 --- DiD /7AHAC "Кожному своє" було написано на воротах одного з німецьких концентроційних таборів у Польщі, якщо не помиляюсь у Бухенвальді !!!
Мені наприклад зручніше посортувати канали в DreamBoxEdit, об'єднати 2 чи навіть 3 апсолюно чужі списки і тд.тп. - і я знаю що той список буде відмінно працювати на будь якому приймачі з Е2   :2funny: ca.,

--- End quote ---
Мені теж. Але моє невеличке розчарування почалося з такого випадку. В клієнта комп на 2 поверсі особняка а телевізор на 1 у вітальні. Для того, щоб додати до групи щойно пересканованих два С2 транспондера треба бігти на 2 поверх включати комп і т.д. А уявіть собі, що забув щось додати чи змінити. Зматюкаєш все навколо.

Як на мене, то було б добре щоб такі функції з'явились, гірше від цього енігма би не стала.
Коли стартував спарк, то було навіть створено тему, що потрібно вдосконалити і це пішло йому тільки на користь.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version