Enigma / Enigma 2 > Dreambox
Enigma2 - переваги і недоліки (ввічливе обговорення)
hmura:
--- Цитувати ---Мова йде про групу каналів яку можна було б перемістити чи додати до фаворитів а не про один канал. Та про сортування каналів за транспондерами.
--- End quote ---
В енігмі є така функція "Увімкнути редагування пакета користувача"
Наводжу приклад : В фаворитну папку "НТВ+" потрібно додати нові відскановані канали
1. Відкриваю папку "НТВ+" з списком каналів
2. Нажимаю кнопку Menu - з"являється меню редактора каналів
3. Вибираю "Увімкнути редагування пакета коритувача" або "Включить редактирование пакета пользователя"
4.Нажиаю жовту кнопку "Провайдер" вибираю "НТВ+" захожу в папку
5. Канали які уже існують в фавориті будуть підсвічуватись іншим кольором , яких немає будуть звичайного кольору при нажатті кнопки ОК канали будуть міняти колір
6. Відмічаю групу каналів які потрібно додати в фаворит
7. Нажимаю кнопку Menu - Вибираю "Завершити редагування пакета користувача"
Усе в кінці фаоритного списку "НТВ+" нові добавленні канали ! :2funny:
Жмем Menu вибираєм "Увімкнути переміщення каналів та сортуєм !
Ось така байка ca.,
Додано: 12:06:05, 09 Серпня 2016Також в фаворитному списку енігми можна створити фаворит (папку) під назвою "Last Scanned"
В цю папку атоматично будуть кидатися останні проскановані канали (просканували один транспондер у папці канали цього транспондера , просканували супутник - канали супутника , провайдер - канали провайдера і т.д.) Що дуже зручно для подальшого редагування каналів не потрібно переглядати увесь загальний список O0
vasjabr:
Вік живи- вік учись... Дякуючи hmura процес пришвидшився! Де ти Сергій раніше був- відпала б непотрібна перепалка. Надіюся DiD /7AHAC і решта отримали вичерпну відповідь і питання можна вважати вичерпані. ca., ca.,
hmura:
Василь та це стандартна процедура ! Я нічого нового не відкрив редактор каналів фактично не змінився з часів Енігми 1
Усі функції залишилися все те саме робиться на старих дрімах та дібоксах
Взагалі я рахую редактор каналів енігми найкращим , якщо чесно я свої списки в основному редагую з пульта ! Dreamboxeditоrом дещо піредаговую но в основному використовую для скидання і завантаження в приймач.
Но редактор каналів це все фігня :2funny: До чого я веду на сьогодняшній день майже у кожного є смартфон на андроїді
Андроїд + Енігма це бомба короче можливостей куча , прикладів багато наводити не буду тільки один :
Кожен хотів мати крутого сатфіндера купляли опенбокси сатлінки паяли цвіркуни і т.д.
В телефоні з плеймаркету встановлюєш Enigma Satfinder і маеш результат :
І не потрібно ніяких кабелів ,живлення і т.д. Прсто крутиш антену та дившся на телефон *-A
Це лише якийсь 1% з можливостей Енігми ! Якщо ви до сих пір ще в танку то пора вилазити 9_4
april:
Пропуную адміну створити тему "Enigma+Android - корисні фітчі для користування" і кожен хто щось цікаве знає для користування цією парою, буде ділитися. derisive.gif
vasjabr:
Слушна пропозиція... Підтримую. ca.,
Навігація
Go to full version