Автор Тема: Проблеми зображення Orton 4100  (Прочитано 2358 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 248
  • Рейтинг: +258/-0
Проблеми зображення Orton 4100
« : 20:46:33, 20 Березень 2016 »
Виникла проблема зображення реса orton 4100.Зображення не сказати, щоб повністю чорно-біле,але якесь і не зовсім кольорове.Перевіряв і на тюльпанах,і на scart.Можливо варто замінити кварц 27 МГц?
Фото додаю в аттачі.
Можливо хтось вже мав таку ситуацію.
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній hunterelectric

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 68
  • Рейтинг: +19/-3
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #1 : 21:14:36, 20 Березень 2016 »
Можливо варто замінити кварц 27 МГц?
Почни з нього, а потім замир напруги по так сказати контрольним точкам.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 810
  • Рейтинг: +815/-666
  • ZTE Blade A520
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #2 : 23:53:14, 20 Березень 2016 »
По такому фото важко судити, схоже на намагнічений кінескоп в телику.

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1493
  • Рейтинг: +2453/-39
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #3 : 04:52:45, 21 Березень 2016 »
Як на мене- подібне зображення при обриві ультразвукової лінії затримки (по кольору) або її обв"язка.  Чорно-біле зображення в нормі, а кольорове- ніби через рядок. У вітчизняних тепиках  УЛЗЯ-64 була колись- затримуала прямий сигнал на 64 мс: час зворотнього ходу променя ЕПТ... ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 810
  • Рейтинг: +815/-666
  • ZTE Blade A520
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #4 : 06:28:54, 21 Березень 2016 »
vasjabr, :2funny: в тому телику такого немає, там все опрацьовує відео проц.

Відсутній duman

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 201
  • Рейтинг: +276/-0
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #5 : 07:53:43, 21 Березень 2016 »
По такому фото важко судити, схоже на намагнічений кінескоп в телику.

А інші тюнера на цьому телевізорі як показують.А в настройках виходу ТВ тюнера що виставлено.Відеовихід тюнера живиться від 5в, як з пульсаціями.Кварц в основному призводить до чорно-білого показу,але ...все буває вперше.

Відсутній cuper

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 101
  • Рейтинг: +54/-0
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #6 : 08:05:54, 21 Березень 2016 »
кварц 27 МГц

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 248
  • Рейтинг: +258/-0
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #7 : 08:39:24, 21 Березень 2016 »
Ресивер на двох справних телевайзерах показує так як на фото.Режим відеовиходу виставлений PAL.
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

Відсутній oleg_lezha

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 248
  • Рейтинг: +258/-0
Проблеми зображення Orton 4100
« Відповідь #8 : 16:38:25, 03 Квітень 2016 »
Проблему вирішено.Допомогла заміна кварцу.
Всім вдячний за поради. ca.,
4W+4.8E+13E+36E+75E
uClan B6 FullHD Metal,Orton 4160CX+,Strong4402(2Mb)

 

Проблеми - Вирішення. Обговорення - "Cosmosat 74*0"

Автор bodyasatРозділ CosmoSAT

Відповідей: 17
Переглядів: 7576
Остання відповідь 18:25:22, 03 Серпень 2015
від oleg_lezha
Допоможіть: OPTICUM 4100, як і чим мені його шити.

Автор -sat-fan-Розділ 4000с, 4050c, 4100c, 7010c Plus

Відповідей: 39
Переглядів: 10670
Остання відповідь 13:47:38, 30 Вересень 2009
від romireb
Spark & "Цьоця Шура" - проблеми та їх вирішення

Автор kristin33Розділ Прошивка, плагіни, списки каналів

Відповідей: 3
Переглядів: 2267
Остання відповідь 22:41:04, 10 Листопад 2011
від april
Orton 4060 CX на дисплеї "ASH"

Автор sasha19722201Розділ 4060CX

Відповідей: 2
Переглядів: 3536
Остання відповідь 08:10:55, 30 Липень 2015
від arrows
Orton 4060 CX на дисплеї коли ставлю прошивати пише "ASH" і не шиється.Що робити

Автор Ruslan1985Розділ 4060CX

Відповідей: 3
Переглядів: 3382
Остання відповідь 18:22:05, 29 Квітень 2014
від Ruslan1985