Автор Тема: Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8  (Прочитано 3426 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній aokruk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Прошив, настроїв канали, все нормально. Показував пів дня дальше пропали канали Мега, Інтер, Зум, Піксель... Каже, не має сигналу, ставлю джі ай 8120, замість нього, все нормально показує. В чому може бути проблема. Дякую.

Відсутній Razvedka

  • S-VIP
  • Постійний користувач
  • *****
  • Повідомлень: 158
  • Рейтинг: +557/-2
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8
« Відповідь #1 : 01:00:20, 23 Січень 2016 »
1.-   в чутливості тюнера. Може БП "просів" у ньому, а тут щей хмара зі снігом  підійшла... 

Якшо впевнені, що з "залізом" тюнера все гаразд, то  можливий ще варіант, але він залежний від першого.

2. - не зовсім точно налаштована антенна.
Дивлячись на карту покриття цього траспондера , сигналу має бути достатьньо, але досвідчені майстри знають, що 12399 проходить трохи гірше, мабуть повязано з вертикальною поляризацією, тому при налаштуванні антени, на останньому етапі,  варто  перевірятися по найслабшому  траспондеру. Я перевіряюсь по 11843.
 
« Останнє редагування: 08:48:34, 23 Січень 2016 від Razvedka »

Відсутній andre33

  • Світла пам`ять
  • Ветеран
  • *******
  • Повідомлень: 1136
  • Рейтинг: +1752/-2
  • Lemberg
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8
« Відповідь #2 : 10:42:23, 23 Січень 2016 »
подібна фігня :
поміняв мужику головки , стояли твіни Кусати світлозелені ( десь 3 річного випуску)
поставив Ку срати ,квадрики чорні ,доставив  тюнер нульцовий 4100с , сипется саме транспондер 12399 V 27500 з Астри 4,8 :o
GI HD Mini plus - також , сцуко, сипеться , у кухні стоїть якийсь Х80 сліпачок , там взагалі " нєт сигнала"
усе решта працює , поки не дзвонить , потепліє поїду міняти головку , думаю у ній причина...

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8
« Відповідь #3 : 11:12:18, 23 Січень 2016 »
Цитувати
поставив Ку срати ,квадрики чорні ,доставив  тюнер нульцовий 4100с , сипется саме транспондер 12399 V 27500 з Астри 4,8
це проблема саме в цих головках - ку-срат, при цьому в усіх від одинарних до квадро - став щось інше - наприклад жлобо, евроскупердяй !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній aokruk

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 2
  • Рейтинг: +0/-0
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8
« Відповідь #4 : 20:29:33, 23 Січень 2016 »
А які головки рахуються кращими ?

Додано: 20:52:04, 23 Січень 2016
Порадьте хороший і недорогий HD тюнер.
« Останнє редагування: 20:52:04, 23 Січень 2016 від aokruk »

Відсутній loza77

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 318
  • Рейтинг: +527/-33
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8
« Відповідь #5 : 21:07:13, 23 Січень 2016 »
Прошив, настроїв канали, все нормально. Показував пів дня дальше пропали канали Мега, Інтер, Зум, Піксель... Каже, не має сигналу, ставлю джі ай 8120, замість нього, все нормально показує. В чому може бути проблема. Дякую.
Колеги, не робіть висновки про якість конверторів Q-sat не маючи статистики. В цьому "сезоні з інтером" мав два ремонти з заміною конверторів по причині "немає сигналу" на 12399 V 27500 з Астри 4,8. Обидва конвертори були Євроскай квадро 2007 р. виробництва. Поміняв на квадро Q-sat , зрозуміло вибирав найдешевші з того що є в продажу.Проблем немає, все працює. Крім конверторів ще існує кабель, тюнер, комутатор, і т.д.,що визначає якість прийому сигналу.  GI8120 в пана aokruk працює  на 12399 V 27500 нормально, так що справа все таки напевно в тюнері, тим більше інформації про виробника конверторів aokruk не надав.
P.S. Не в образу всім учасникам дискусії, але деякі "жаргонні" вислови не йдуть на користь іміджу нашого форуму-почитайте три попередні пости, все -таки ми якісь спеціалісти в галузі сат-тв а не базарники ...

Відсутній slavon

  • Глобальний модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 4216
  • Рейтинг: +5046/-57
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Qsat ST-08 пропадають канали з Астри 4,8
« Відповідь #6 : 05:29:41, 24 Січень 2016 »
Цитувати
Колеги, не робіть висновки про якість конверторів Q-sat не маючи статистики. В цьому "сезоні з інтером" мав два ремонти з заміною конверторів по причині "немає сигналу" на 12399 V 27500 з Астри 4,8. Обидва конвертори були Євроскай квадро 2007 р. виробництва. Поміняв на квадро Q-sat , зрозуміло вибирав найдешевші з того що є в продажу.Проблем немає, все працює.
ну не знаю - як правило проблеми спостерігаються з головами ку-срат на тюнерах ку-срат (аля жлобо 4100с) !!!
Цитувати
А які головки рахуються кращими ?
кращими рахуються Inverto, хоча і там є брак (проблеми), поставив собі у 2008 р. QUAD Inverto Black Premium IDLB-QUDL40 поки проблем немає ..., до того десь 1 рік стояли TWIN Inverto ULTRA IDLB-TWNL40 з ними постійно були проблеми - відвалювалася 1/4 головки - наприклад верхній піддіапазон, горизонтальна поляризація ... мабуть попалася трохи бракована партія ...
Цитувати
Порадьте хороший і недорогий HD тюнер.
Вам сюди - прочитайте уважно тему спочатку, будуть питання з вибору приймачів задайте їх там !!!  ca.,
« Останнє редагування: 05:40:18, 24 Січень 2016 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 2988
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 12273
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

Автор bodyanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1463
Переглядів: 119531
Остання відповідь 17:37:22, 13 Вересень 2020
від slava12
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1730
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 19644
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201