Автор Тема: А чи годен таке зробити? 4+1  (Прочитано 1744 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Roman_Lviv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +11/-0
А чи годен таке зробити? 4+1
« : 17:25:40, 20 Серпень 2007 »
Маю я фергюсон А3618 і чотири головки. І ще колись тато був купив супутникову антену львіввську ЛОРТА...вона мала одну головку..тепер в мене тарілка пустує, чи годен її покрутити на російські канали. Чи потрібно мені тюнер якось перепрошивати...чув якісь частооти тре знати.
Як мені бути ...на дісеку всі порти використані...чи відключити ту астру??
Напишіть по пунктах як то краще буде?
Дякую!

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #1 : 17:35:48, 20 Серпень 2007 »
Якщо для тебе Астра щось значить , то длячого відключати , кинь через комутатор 0 - 12 вольт і настроюй на супутник , який до вподоби !
До комутатора можеш ще чотири головки з дісеком дочіпити .Ось як він виглядає !
Якого розміру твоя  ЛОРТА ?
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній tosat

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 1454
  • Рейтинг: +1802/-1
  • Що може бути краще дріма - тільки Дрім HD...
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #2 : 17:48:45, 20 Серпень 2007 »
велика кругла д=1.20 прямофокусна, там до неї спец головки треба...
Dreambox 8000 HD PVR, Toroidal T90 39.0,31.5,28.2,23.5,19.2,13.0,9.0,4.8 East - 0.8,4.0 West
90-75-40(C-band)-36-13-4.8(East)-4.8(West)

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #3 : 17:50:07, 20 Серпень 2007 »
А що простої не присобачеш , навіть ізолентов на крайняк для проби !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #4 : 22:19:55, 20 Серпень 2007 »
Доречі, бачив у Львові офсетку 90см з 5-ма головками, не придивлявся, бо високо стоїть.

А на рахунок тої параболи, то ліпше Ігору її подаруйте кажіть - дарую з  самовивозом:) .

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2883
  • Рейтинг: +2851/-1
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #5 : 22:25:10, 20 Серпень 2007 »
Цитата: Ogirok;17139
то ліпше Ігору її подаруйте кажіть - дарую з  самовивозом:) .


І я в зимі маю з неї сніг відгортати :D
Став її на далекі ( низькі ) супутники і дивись на здоровя !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #6 : 22:26:08, 20 Серпень 2007 »
Я колись років 4 ри назад мав таку антену з 5 мя головами..звичайна Маво 0,85м..якість не витягувалась ніяк на бокових конверторах..потім появились супермаунти..перейшов на нього не роздумуючи і нині лише тішусь!!!
Переключав стареньким комутатором 0-22кгц

Відсутній Yaro

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3523
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #7 : 22:45:53, 20 Серпень 2007 »
Цитата: Ігор Горбусь;17140
І я в зимі маю з неї сніг відгортати :D
!


Ігор у нас скромняга...ти поставив би на неї електрообігрів - то не треба було б з неї сніг відгортати :D :D :D
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній vic

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 3084
  • Рейтинг: +38/-5
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #8 : 22:49:27, 20 Серпень 2007 »
Я взяв колись за 100грн двухзеркалку 1.75м ..вже встановленну на даху х конвертором і двигуном 12"..як лише зима вяла..ніфіга не йде..а зішкрябувати сніг,коли він йде і йде мокрий ..неможливо просто..

Відсутній Roman_Lviv

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +11/-0
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #9 : 11:20:21, 21 Серпень 2007 »
Цитата: tosat;17083
велика кругла д=1.20 прямофокусна, там до неї спец головки треба...


Ну перемикач такий як Ігор писав то треба обовязково (хай Астра показує)
А як мені дізнатись чи мій тюнер зможе ним керувати чині..чув що є тюнери які не зможуть ним керувати...то правда?

А до тої ЛОРТи..то кріплення на одну головку...таке з трьох арматур :) а головка така величезна..ще аналогова десь валяється(пригадую з батьком клеїли, банки одягали бо завжди вода затікала в неї і не показувало) )...яку мені  потрібно головку туди купити? А якшо я звичайну зачіплю*?

Відсутній Snoop

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 797
  • Рейтинг: +288/-5
  • Іграшки-низькі ціни
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #10 : 16:18:33, 21 Серпень 2007 »
Привіт!Скажіть мені будь-ласка якщо я хочу ловити супутники на 15 4 W 4.8 13 19 36 39 53 75 80 90 E градусах мені потрібно який мотор і яку діаметром тарілку щоб сигнал був хороший! В мене тюнер NEW Star ST 202 M (клон Ferguson AF-3018 SE) він можливість підключити мотор! Скільки коштує сам мотор?Чув що супутник на 80 градусах низько розташований тяжко зловити?Дякую
www.igrashkalviv.at.ua - маг.ВЕСЕЛА ІГРАШКА
GI 8120 HD: 4W+5E+13E+19E - 0.9m; 36E+46E+53E - 0.9m; 75E - 0.9m.

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1449
  • Рейтинг: +267/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #11 : 22:27:25, 21 Серпень 2007 »
Двигун (мотопідвіс типу горизонт-горизонт) коштуватиме біля 60 умовних. Глянь тут http://viaccessfree.info/showthread.php?t=139&highlight=%C2%F1%F2%F3%EF      
2, 3 -й допис.
Якщо потрібно таке організувати у Львові, пиши в приватне повідомлення

Відсутній wadym

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 81
  • Рейтинг: +25/-0
А чи годен таке зробити? 4+1
« Відповідь #12 : 21:46:46, 23 Серпень 2007 »
Цитата: Snoop;17225
Привіт!Скажіть мені будь-ласка якщо я хочу ловити супутники на 15 4 W 4.8 13 19 36 39 53 75 80 90 E градусах мені потрібно який мотор і яку діаметром тарілку щоб сигнал був хороший! В мене тюнер NEW Star ST 202 M (клон Ferguson AF-3018 SE) він можливість підключити мотор! Скільки коштує сам мотор?Чув що супутник на 80 градусах низько розташований тяжко зловити?Дякую
або тут: http://agsat.com.ua

 

Чи можливо таке: Один кабель - два тюнери, абсолютно незалежно.

Автор OgirokРозділ Різні технічні рішення

Відповідей: 29
Переглядів: 1613
Остання відповідь 13:33:47, 17 Жовтень 2008
від serg1557733
Перегляд Українських каналів в Канаді ,чи можливо таке?

Автор ioanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 3
Переглядів: 1942
Остання відповідь 13:09:56, 31 Січень 2010
від oleho
ErrF у Strong 4402 що це таке і як його виправити

Автор sid-sadРозділ Strong

Відповідей: 14
Переглядів: 2322
Остання відповідь 20:05:08, 22 Березень 2010
від ioan
EDISION 2100 FTA-що це таке???

Автор NAZARРозділ Skyon, Edision

Відповідей: 8
Переглядів: 3020
Остання відповідь 11:48:05, 09 Червень 2016
від bodyan
Що таке налаштування серверу Ngrab?

Автор carderРозділ Dreambox 500, 600, 7000 ...

Відповідей: 0
Переглядів: 679
Остання відповідь 17:42:39, 03 Грудень 2010
від carder