Автор Тема: Orton 4100с - не можна спинити канали  (Прочитано 2301 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
Orton 4100с - не можна спинити канали
« : 13:43:55, 29 Березень 2015 »
Доброго дня. Маю таку проблему- після включення ресивера канали самі переключаються. Заміна морди нічого не дає. Коли відключаю морду від реса все в порядку. Підкладав три різні передні панелі, результата нич.  Куди копати не знаю, можливо хто стикався з такою проблемою?

Відсутній Diller

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 178
  • Рейтинг: +181/-3
  • ^)
4100 не можна спинити канали
« Відповідь #1 : 15:02:41, 29 Березень 2015 »
У мене було під роз"ємом ,де втикається шлейф від мордочки замикання.Щоб роз"єм не розпаювати я просто розрізав від нього доріжку,і до тої доріжки припаяв провід від мордочки
ORTON 9500 HD PVR 2 CI 2 CX E PLUS 75E 36E 19.2E 13E 9E 5E 4W

Відсутній nico2

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 976
  • Рейтинг: +1104/-15
4100 не можна спинити канали
« Відповідь #2 : 17:15:08, 29 Березень 2015 »
а на пульті кнопка не залипла?тобто він  десь схований коли канали перескакують?

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 791
  • Рейтинг: +789/-666
  • ZTE Blade A520
4100 не можна спинити канали
« Відповідь #3 : 17:30:57, 29 Березень 2015 »
У мене було під роз"ємом ,де втикається шлейф від мордочки замикання
Може бути й водичка під тим же роз'ємом.

Відсутній grek

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 280
  • Рейтинг: +97/-0
4100 не можна спинити канали
« Відповідь #4 : 20:15:27, 29 Березень 2015 »
Запрацював. Не знаю що то було, але працює. Я зняв саме пласмасове гніздо із роз"єма де втикається морда, і все стало на своє місце. Роз"єм був залитий ще із заводу якоюсь коричневою гидотою, але все кругом сухо. Не розумію що то було. Добре, дякую всім хто відгукнувся.

Відсутній arrows

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 791
  • Рейтинг: +789/-666
  • ZTE Blade A520
4100 не можна спинити канали
« Відповідь #5 : 20:36:32, 29 Березень 2015 »
залитий ще із заводу якоюсь коричневою гидотою
То термо клей.
Не розумію що то було
Я неодноразово знаходив малюсінькі шарики олова, може и у Вас таке.

Відсутній Ankl

  • Старожило
  • ****
  • Повідомлень: 471
  • Рейтинг: +150/-0
Orton 4100с - не можна спинити канали
« Відповідь #6 : 07:03:34, 30 Березень 2015 »
біда із тим термоклеєм особливо в тюнерах Ево 700, Ортон 4100 і подібні, а також Х80 преміум і клони. З часом він пересихає на ньому зявляються краплинки вологи і доріжки  під ним згнивають , замикає- як у випадку, що наведено вище, а коли біля діодного мосту "ляпнуто" того клею то простріли по платі  та вигорання часті гості.....   грію термофеном та зішкрібаю  ca.,

Відсутній kcander

  • Постійний користувач
  • ***
  • Повідомлень: 154
  • Рейтинг: +164/-1
Orton 4100с - не можна спинити канали
« Відповідь #7 : 20:29:52, 30 Березень 2015 »
Мій знакомий так іздівався над сусідом через вікно.
OPENBOX-X6 4W 5E 13E 56E 53E 75E 85E 90E
OPENBOX-X 800 4EW 5E13E 75E

Відсутній vasjabr

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1510
  • Рейтинг: +2452/-39
Orton 4100с - не можна спинити канали
« Відповідь #8 : 07:31:59, 31 Березень 2015 »
Перепрошую, що не в тему... Хто пригадує лампову апаратуру, той добре пам"ятає про гнилі доріжки, пробої  та вигоряння плати між ними. Правда, у ламповій РЕА напруга на кілька порядків вища... ca.,
GI 8180 Vu+Solo, ORTON 7010CX, LEMBERG 2000 4,8*E, 13*E, 4*W
SAMSUNG UE32EH6037UXUA
=================================
ГЕРОЇ ПОТРІБНІ ТАМ, ДЕ НЕ ВИСТАЧАЄ ФАХІВЦІВ
===
Я російською не розмовляю тільки за то,
що нею розмовляє путін-Ху@ло!!!

 

"Біжать" канали на Globo 7010A

Автор BekanetРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 19
Переглядів: 3142
Остання відповідь 13:48:02, 31 Січень 2009
від Bekanet
Globo / Opticum 7010C-1CI, 7100C-1CI - прошивка, канали, ключі, програми

Автор bodyanРозділ 7010C-1CI, 7100C-1CI

Відповідей: 7
Переглядів: 13446
Остання відповідь 10:07:19, 30 Грудень 2019
від Diamond191986
Чутки стосовно теми - "Усі канали скоро закодують!".

Автор bodyanРозділ Українські телевізійні канали

Відповідей: 1463
Переглядів: 129677
Остання відповідь 17:37:22, 13 Вересень 2020
від slava12
Не можу розобратся як програмой gTools186.zip сортувати канали для @-star 3510?

Автор MarunychYuriiРозділ Інші приймачі з Ему

Відповідей: 0
Переглядів: 1764
Остання відповідь 09:15:19, 12 Січень 2016
від MarunychYurii
Cosmosat 7800, 7810, 7820 USB PVR - прошивка, канали, ключі

Автор SashaTvРозділ CosmoSAT

Відповідей: 23
Переглядів: 20469
Остання відповідь 04:58:36, 18 Січень 2019
від sasha19722201