Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Опенбокс X-8x0 і Триколор
evgbut:
і що ця прошивка вже давно є ,вона зроблена для піратки ,оф,а зараз голд на ній працює ,недавно і для 810 зробили ,ему на ній нема без карти непрацює.
vovan-5:
От і я сьогодні вирішив повоювати з Триколором.
Опен Х-800,прошивку знайшов 5.53 три модифікациї і лише на одній триколор почав обзиватися,тобто тюнер намагався щось показаті,але знову видав кодований канал. Може кому вдалось здружити 800й з триколором без картки та компа?
А можливо я щось не так роблю???Підкажіть будь ласка. an24
oleh61:
я теж пробував Openbox_X_820CI_v_5.60fix без картки та компа ,думав емуль запрацює , але в результаті - "кодований канал" ...
westsat:
--- Цитата: vovan-5 від 10:38:37, 21 Липня 2013 ---От і я сьогодні вирішив повоювати з Триколором.
Опен Х-800,прошивку знайшов 5.53 три модифікациї і лише на одній триколор почав обзиватися,тобто тюнер намагався щось показаті,але знову видав кодований канал. Може кому вдалось здружити 800й з триколором без картки та компа?
--- End quote ---
Це щось нове ви пишете.Трико на єму немогло запрацювати ніяк.Нарешті Колосок стряпав прошивку що пітримує голд-сільвер карти з триколором.Там мови небуло про ємулятор на триколор!!!!
vovan-5:
--- Цитата: westsat від 11:25:33, 21 Липня 2013 ---
--- Цитата: vovan-5 від 10:38:37, 21 Липня 2013 ---От і я сьогодні вирішив повоювати з Триколором.
--- End quote ---
Це щось нове ви пишете.Трико на єму немогло запрацювати ніяк.Нарешті Колосок стряпав прошивку що пітримує голд-сільвер карти з триколором.Там мови небуло про ємулятор на триколор!!!!
--- End quote ---
Добре,але як пояснити те, що я попроств сусіда принести 4100с,прошив його (не сусіда) і зразу почав працюваті Триколор???
Навігація
Go to full version