Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0

Опенбокс X-8x0 і Триколор

<< < (3/5) > >>

westsat:
Пояснується дуже легко.Пітримка 4100 на проці 3329 покишо на висоті(думаю що блтищим часом і юпс дірект с торна будем на них дивитися).А х800 тюнера яких підтримка програмного забезпечення уже давним давно закинута і ще раз пишу що дякуючи Колоскові можна ще хоч по голд картці трико дивитися.Вивчайте добре тему перед тим як порівнянювати що на глобо йде а на 800 ні.

viktor 1968:
Openbox x-800
 1. У вас повинна стояти прошивка 5.60 (якщо не так то прошийте) ОБОВ'ЯЗКОВО
 2.  Не вставляючи карту! Заходьте в меню Умовний доступ / Налаштування Карти / вибрати DRECRYPT / вихід збереження.
 3. Вимкнути приймач з мережі і знову включити
 4. Вставити goldкарту прошиту ось цим pic 
5. Зайти в меню: Умовний доступ / картоприймач / повинно бути Provider TRICOLOR TV 
6. Виходимо з меню, і перегортаємо канали пакету зколор поки не з'явиться картинка ...     Насолоджуємось!

slava12:
Всім доброго дня!  Чув таку новину що  можна дивитись тріколор тв  на приймачі опенбокс Х-820СІ  для цього якась ставиться на комп програмка  яка скидує ключі  я вмію підключати шару ну а заце нечув  хто із вас бавився цією штукою якщо хтось знає напишіть будласка. Прошивав 4100С там відкривало пару каналів тріколор ну а на опнені  таке неробив хіба через телефон і кембрж джіпіарес. (ДЯКУЮ НАРАЗІ) ca.,

Snoop:

--- Цитата: slava12 від 12:55:08, 28 Березня 2015 ---Всім доброго дня!  Чув таку новину що  можна дивитись тріколор тв  на приймачі опенбокс Х-820СІ  для цього якась ставиться на комп програмка  яка скидує ключі  я вмію підключати шару ну а заце нечув  хто із вас бавився цією штукою якщо хтось знає напишіть будласка. Прошивав 4100С там відкривало пару каналів тріколор ну а на опнені  таке неробив хіба через телефон і кембрж джіпіарес. (ДЯКУЮ НАРАЗІ) ca.,

--- End quote ---
Для опенів Х-лінійки давним давно нічого не пишуть!!! Тому ставте 4100 і переглядайте або вікард плагін

slavon:
slava12  на опенбоксфані пошукай - там десь була така штука, називалася зовнішній ЕМУ для 5 і 8 лінійки. Хоча я не розумію що там дивитися на ЕМУ - залишилося 7 пропагандиських каналів класу паРаша 24 ...  ca.,

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version