Приймачі DVB-S/S2 > F-300, X-8x0, F-500, X-5х0
Опенбокс X-8x0 і Триколор
Hurkot:
Реанімував цю тему у зв"язку з пожвавленням навколо халявного Триколору. Як відомо, з"явилися прошивки для беспроблемного перегляду каналів цього оператора на, наприклад, Globo, серіїї 4100с. Може кому схоже попадалось для Openbox 8xx?
sksp08:
Цитата: kolosok_ev от Сегодня в 16:05:11
цитата
--- Цитувати --- давайте разложим мух и котлет для глобиков и д.р писали пианисты которые заинтересованы в продаже этих ресов ( ну или им за это неплохо заплатили ), я вольный дикий программер кто мне заплатит ? , нахера мне эти бигуди с триком и ЧёЧе ? , за бесплатно , так что ответ прост , нет прямого эмуля в павлике точно не будет !!!
--- End quote ---
[close]
arrows:
--- Цитата: sksp08 від 17:49:57, 26 Лютого 2013 ---Цитата: kolosok_ev от Сегодня в 16:05:11
давайте разложим мух и котлет для глобиков и д.р писали пианисты которые заинтересованы в продаже этих ресов ( ну или им за это неплохо заплатили ), я вольный дикий программер кто мне заплатит ? , нахера мне эти бигуди с триком и ЧёЧе ? , за бесплатно , так что ответ прост , нет прямого эмуля в павлике точно не будет !!!
--- End quote ---
НУ-ну... Ха-ха... Програмер блін не дешевий. Все є та працюе краще ніж офіціал. Чекаемо перехід на DRE-3. За рік може справляться, а там і DRE-3 поламаемо, бо вони (триколор) говнюки конкретні. Не поважають своїх кліентів... Коротше, менше слів більше діла. Вибачте за офтоп. Дістали вумні з одним повідомленням сувати носа в кожну дірку.
Додано: 19:31:13, 26 Лютого 2013Hurkot! Gold Wafer працюе без проблем у 820.
ioan:
--- Цитата: sksp08 від 10:07:28, 27 Лютого 2013 ---количество сообщений уж никак не говорит об уровне интеллекта. Если что-то не нравится - просто промолчать можно . Я никого не оскорблял , просто скопировал с другого форума.
Если Вы понимаете на русском , то вот кратко : Правила общения.
Самое главное в этикете общения — это обращение. На «ты» следует обращаться только к близким друзьям и детям, младше 18 лет. Ко всем прочим (даже к незнакомым людям одного возраста с вами) следует обращаться исключительно на «вы».
--- End quote ---
я думаю 14 днів пока буде достатньо попаритись в баньці,там заодно і "правила общенія" почитати
Hurkot:
Ось що "нарив"- не пробував: Триколор на Openbox X-820 /на рівні софту, без додаткових пристосувань/
Openbox_X_820CI_v_5.60fix
після прошивки- скинути BISS ключі,ні в якому випадку не редагувати! На них реалізований алгоритм оверкрипта ключів Триколора. Прошивка від Колоска "легенько" відредагована.
Що в кого вийде - відпишіться
Додано: 20:47:29, 27 Лютого 2013Прочитав в іншому місці: скидаємо бісс ключі на заводські і перші 16 бісс ключів ні в якому випадку не редагуємо! На них реалізовано алгоритм оверкрипту ключів Триколора.
Навігація
Go to full version