Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача IV квартал 2014 - поради у виборі приймачів
nico2:
Не у мого тигра,бо у мене не тигр я його людям ставлю ,так як і GI ,а доказувати комусь що то за девайс за таку ціну ,ну словом бачу шо ви в своему віці навіть мову не вивчили а не те шоб шось бачили, я не збираюсь, і взагалі то що я пишу стосуеться тіеї людини яка задала питання ,а не реклами вашого чудового SOLO за подвійну ціну,щоб людям шось пропонувати треба в руках всі існуючі марки потримати,а не лопоніти з потолку,хочете з кимось подоказуватись позадирайтеся з Славоном У КОГО КРАЩИЙ,а я не маю бажання продовжувати цю тупу дискусію
ioan:
не хотів встрявати в дискусію,але кілька слів з практики.Так як хатинка маленька,хто був з форумчан-знає. ось така картинка зараз стоять реси дм800 ,соло2,соло,опен с5 та іп бокс200. і скажу я вам з соло ніодин рес нетягається.єдине що на старі плазмі 42ці дм 800 дає картинку по дві так як хд входу ще немає а соло немає дві виходу.Так що хваліть що хочте но соло в неконкуренції.І як казав Горбусь ,хоч то і моя особиста думка але вона правильна :2funny:Звиняйте за трохи каламбурне висловлення думок,бо тільки щойно з полювання ca.,
Snoop:
--- Цитата: nico2 від 17:14:22, 06 Грудня 2014 ---тіеї людини яка задала питання
--- End quote ---
відповіли
--- Цитата: april від 19:52:31, 04 Грудня 2014 ---Зараз по акційних цінах можна купити ву-соло за 105 у.е.
--- End quote ---
nico2 Ви не ображайтесь, можна запропонувати хоч U2C S+ це людині вибирати!!! Але Соло за бюджет до 120$ це оптимальний варіант, бо багато їх наставили і
--- Цитата: april від 19:52:31, 04 Грудня 2014 --- Тюнер хоч і не нова модель, але підтримка бомбезна.
--- End quote ---
april:
Сам давно-давно, ще від появи ву-соло в 2010 році, прицілювався на нього, хоч мав і дріма 800-го китайця, але жалко було такі гроші платити. За китайця тоді віддав 240 у.е. А ось зараз, накінець, підвернулася реальна можливість його взяти по смішній ціні 1662 грн. Продав свій джі 8120 лайт, доклав і купив. Так що довольний як слон, що накінець його буду юзати *-A. А щодо тигрів, мав ю2с, теж на санплюсі. Рес як для дуже бюджетного - 36 у.е. супер, картинка звичайно не айс, але за такі гроші O0. А за тигр переплачувати такі гроші, хоч і є там та говношара - дурство. Без обід.
Дімич:
Дуже дякую за відповіді, будь-ласка, не сваріться. Я так розумію Solo - це GI S-8180 Vu+ Solo (Galaxy Innovations S 8180 Vu+ Solo)? Він з тьотьою дружить без проблем?
Хто що знає про GI Fly?
Навігація
Go to full version