Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір приймача IV квартал 2014 - поради у виборі приймачів

<< < (7/8) > >>

april:
Так, з шарою на енігмі реси працюють найкраще! А він на енігмі, так що все гуд. З Флайом не звязуйся, рес на андроїді, і це більше схоже як медіаплеєр. Тай і картинка чесно кажучи на ньому не ахти. Якщо дуже вже хочеться андроїдний рес - то глянь на GI Spark2 або брат близнюк від Аміко - Аміко Spark2 ca.,

vitivan:
Пропоную хороший приймач  Solo mini  -  технічні характеристики, залізо, іміджі все як  VU+ Solo.  Ціна 78 дол. 

Astronomy:

--- Цитата: vitivan від 15:40:42, 07 Грудня 2014 ---Пропоную хороший приймач  Solo mini  -  технічні характеристики, залізо, іміджі все як  VU+ Solo.
--- End quote ---
Solo mini класний тюнер і мціна супер  тимпаче на борту Enigma2 цеж не spark  чиatlas tiger....... рекомендую

april:
Сугубо на даний час, моя думка, без образ Vitivana, доцільніше віддати 95 у.е за оригінал ву-соло від галаксі аніж 78 за китайця. Але це сугубо на сьогодні, ще місяць назад це було дійсно вигідно.

vitivan:

--- Цитата: april від 12:45:23, 15 Грудня 2014 ---Сугубо на даний час, моя думка, без образ Vitivana, доцільніше віддати 95 у.е за оригінал ву-соло від галаксі аніж 78 за китайця. Але це сугубо на сьогодні, ще місяць назад це було дійсно вигідно.

--- End quote ---

Китай не Китай, залізо бездоганне  на сьогодні 20 баксів на дорозі не валяєтся. І гарантія моя, а не від так званого виробника.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version