Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір приймача IV квартал 2014 - поради у виборі приймачів

<< < (5/8) > >>

nico2:

--- Цитувати ---nico без образ але покурили,чи випили ви, готовых имиджив на VU+ любои модели мульйон, закинути имидж на флешку натиснути ресет потому внести данни свого шаринг клабу, ничим не складнише, чим розибратися з U2 до прикладу.
--- End quote ---
не зрозумів де я писав про U2 ,але на тигрі треба лише галочку поставити навпроти типу шари,або занести код з сім цифр з коробки, і навіть прописувати данні ніякі не треба і мати рік або три роки задоволення з умовою що прошивку кліенту з каналами я закидую з флешки
Додано: 21:08:36, 05 Грудня 2014не пишіть про тигри якшо не тримали в руках,бо наприклад в 650 картинка в декілька разів гірша ніж 460 та 600 хоча ціна ще раз така,і подивіться де виготовлені реси які ви рекламуєте невже ULAN UDE а не Китаї?

bad:
 nico2 в мене таке саме прохання до вас, ви SOLO чи Solo 2 бачили в роботи? ви пидключали их до моделей ризних телевизорив? з ризною частотою та диагоналлю??
 Чому вы виришили що в мене якась однобока думка?? маю в наявности майже вси ходови реси, и телевизори, людина питала про ресивер 100-120 доларив , про нияки курси гривень нихто не говорив. Я порекомендував VU я не диллер компании и йому щось купити у мене не пропоную, це моя незалежна думка.
  Про ваш супер тайгер з двома пультами , в мене окркма думка скажу вам тилько те що ваши тайгеровськи 2 пульти пропрацюють на багато менше чим пульт VU+, про решту приваб тайгерив промовчу.
  Я опенбокси не пропонував не треба мне боксами колоти.
Дрим теж мени не радьте я про них забув рокив пять тому , и взагали пишыть по сути а то з вашых слив чули дзвин не знаете де вин(судите все по реклами).

Додано: 21:16:41, 05 Грудня 2014nico2 вы прикидаетесь?? вы хоть читаете що я пишу?? до чого тут 460 та 600? не знаю в якому улан - уде вашы тигри виготовляють, але оригинальни SOLO  мають официйну гарантию, и йдуть з штрих кодом 880(фото для вас выкласти?)
 Так ще само зробивши соби бекап можна в клиента перешити рес (яки проблеми) дило 3-х хвилин.
 Хоча я бачу що вы з тих людей яку будуть купивши китайську машыну розказувати що ви лох тому що переплатили за октавию, хоча сами в розумиють що все навпаки.

nico2:
ще раз наголошую,де я писав шось про уно або про соло?,тигрів поставив не один 10ток,ще ні один пульт за три роки не полетів,де я писав про дріми? або якісь інші реси ?може у вас галюни?перечитайте шо писав я?а потім робіть зауваження,я конкретно даю пораду людині якя її попросила,я поважаю любий вибір але обсираю тільки те з чим мав справу
Додано: 21:36:02, 05 Грудня 2014
--- Цитувати ---Про те що е ризниця в якости картинки миж SOLO и Тигроподибними китайцями
--- End quote ---
Шоб це писати треба хоча б в руках потримати

bad:
 nico2 вы хочете сказати чо у вашого тигра картинка краща SOLO? не ма питань!я вам дам адресу щей приизд оплачу беремо 2 одинакових телевизора пидключаемо тигр, та SOLO по видвидуванни людей магазину, питаемо их думку де краща картинка? добре? буде незалежна думка? але якщо програете то давайте якусь суму в пари поставимо?
 Я вашых тигрив не хочу й вруках тримати.

Snoop:

--- Цитата: bad від 21:41:01, 05 Грудня 2014 --- Я вашых тигрив не хочу й вруках тримати.

--- End quote ---
O0

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version