Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача IV квартал 2014 - поради у виборі приймачів
yura150480:
Славко, Broadcom звичайно ладний процесор,але най вже вступить автор в діалог.
Може йому підійде звичайний софтовий SunBird??? (шара,ключі,онлайн сервіси,свистки,модеми все присутньо) І гіморою менше.
Хоча я також за енігму,особливо якщо багато пам'яті рес має...
bad:
Зараз цина SOLo 110 президентив, раджу купити, любителям всхих чайнатаун кантор , пидключить його то телевизора бильше 42 зразу думка зминиться.
А якщо купити просто хд приймач , то любый хоть тайгерсан хоть U2 сан ризници великою не маее.
nico без образ але покурили,чи випили ви, готовых имиджив на VU+ любои модели мульйон, закинути имидж на флешку натиснути ресет потому внести данни свого шаринг клабу, ничим не складнише, чим розибратися з U2 до прикладу.
ig0r:
--- Цитата: bad від 20:22:11, 05 Грудня 2014 --- Зараз цина SOLo 110 президентив, раджу купити, любителям всхих чайнатаун кантор , пидключить його то телевизора бильше 42 зразу думка зминиться.
--- End quote ---
Це ви про що саме???
nico2:
Знаєте є в мене до всіх як завжди єдине прохання,щоб писати і давати поради візьміть продукт про який ви хочете писати підключіть до свого телевізору і пишіть і порівнюйте,свій і той який на ваш розсуд має бути гіршим,бо я купившись на рекламу поставив людині опенХ5,після того як побачив картинку а особливо роботу викинув на вітер гроші за пересилання ,і радий дуже шо на тому моє знайомство з ним завершилось назавжди,і зверніть увагу що 120 президентів зараз 2000 гривень,але якшо у вас зарплату платять в президентах то вже беріть дрім за 360,а не рес у якого якшо взяти наявність навіть поганої шари на три роки ціна мінус 5 президентів тобто 80
bad:
Про те що е ризниця в якости картинки миж SOLO и Тигроподибними китайцями. Людина питала якисний рес циною 100-120 доларив, VU solo зараз коштуе примиром 110 плюс свисток 8-10 доларив.
Навігація
Go to full version