Автор Тема: Rapido II  (Прочитано 13609 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній Rostyk.07

• Старожило
  • Рейтинг: +328/-13
Rapido II
« Відповідь #45 : 17:41:07, 02 Листопада 2008 »
vvv1 а напруга на виході  LNB стабільна???Прошивати пробував? An14

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2314/-0
  • Радіолюбовник. ЗАКАРПАТТЯ !
Rapido II
« Відповідь #46 : 19:24:26, 02 Листопада 2008 »
На цьому ж компютері за годину до цього відновив OpenFox 7010 і цим же JTAG-ом(правда розпайка на LPT була іншою).А можливо і не потрібно було нічого міняти?

Для Рапіда ЖТАГ іде такий, як на ОпенБокса чи на Піонера :) Там розпайка не та...зовсім не та. А ти мучишся... *-A
JTAG/EJTAG на 74HC244N.Реанімація приймачів.

Відсутній Rostyk.07

• Старожило
  • Рейтинг: +328/-13
Rapido II
« Відповідь #47 : 19:31:58, 02 Листопада 2008 »
Yaro  ,може він про це подумав 9_:1
У мене така проблема з прогою JTAG UP сама прога видає помилку що паралельний порт неможе бути відкритий.Раніше робила але я її запоров тим що після прошивки  не нажав ВЫКЛ, перезаписував прогу але не хоче робити.Напевно воно записало якісь файл з помилкою в віндовс ;) :'(

Відсутній jvpx

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +81/-1
Rapido II
« Відповідь #48 : 21:08:02, 02 Листопада 2008 »
Шановні,дуже вдячний вам за ваше терпіння,але прошу приділити ще трохи вашої уваги.

Значить так-згідно ваших порад зробив слідуюче:
1.Виставив в БІОСі LPT в режим ECP (був NORMAL).
2.Використав JTAG по схемі,викладеній на www.frocus.net на резисторах (переробив з JTAG на OpenFox 7010A,саме це я мав на увазі у попередньому топіку).

3.Запустив SMART_UP 2.2 - і на екрані вже до болю знайома картина:"The parallel port could not be opened". :'(
До речі,вийти з неї я зміг лише Ctrl-Alt-Del.   
4.Попробував jKeys_by_D2 : процесор оприділився але із застереженням Error reading from IRD(DCU Peek),далі,зрозуміло,до флеші не добратися.Те ж саме і з програмою Wall_v2.0 .
5.На всяк випадок перепаяв всі кондюки в БЖ.

Результат нульовий.
Підкиньте ще варіанти у якому напрямку шукати  *-R  доки терпець не вірвався. 9_4

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
Rapido II
« Відповідь #49 : 06:47:52, 03 Листопада 2008 »
Шановні,дуже вдячний вам за ваше терпіння,але прошу приділити ще трохи вашої уваги.

Без проблем, для того ми тут є. Якщо й далі буду бачити такий детальний опис, то шанси оживити залізяку зростуть неміряно :)
Судячи з того, що порт і так не може бути відкритий, то проблема навряд чи в ЖТАГу чи в програмі, якою тюнер прошивається. Скоріше всього глюканула Вінда, раз до порта нема доступу - нема можливості в тебе її  відкотити на пару днів чи тижнів назад? Може попадеш на той день, коли ЛПТ-порт ще не злетів, там думаю проблема з драйвером цього порта. Я б ще спробував в Диспетчері пристроїв знайти ЛПТ-порт та видалити його, а потім встановити заново. Іноді помагає. Якщо це не проканає - або спробувати реставрувати Вінду (під час установки вона таку можливість дає), або перевстановити наново.

Ну ще по нюансах трохи, які в даний момент навряд чи тобі щось дадуть, але все-таки...Дроти на ЖТАГу зроби максимально короткими, до 10 см, і ще спробуй варіант з ЖТАГом на мікросхемі - цей варіант завжди кращий за простий резистивний ЖТАГ, особливо коли варіант на резюках не працює або вигинається :)

Все-таки більше схиляюся до думки, що проблеми з ОСкою, в мене теж таке було....ще не забудь перевірити налаштування самого порта в Диспетчері пристроїв - переривання і все таке інше.

Відсутній jvpx

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +81/-1
Rapido II
« Відповідь #50 : 18:58:53, 17 Листопада 2008 »
Залізяка ожила!!! *oohaa*

Сьогодні підготував на продаж компа і вирішив за порадою Yaro протестувати на ньому JTAG.
Проц оприділився одразу ж і подальший процесс пройшов без ускладнень.

Щиро дякую за допомогу!  *-I  An14

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
Rapido II
« Відповідь #51 : 07:25:18, 18 Листопада 2008 »
Залізяка ожила!!! *oohaa*

Ну от, все правильно: "Не миттям - так катанням."  :2funny:

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
Rapido II
« Відповідь #52 : 08:59:45, 21 Квітня 2009 »
Тиждень мук із цим барахлом,перепробував всі прошивки,мегаспорт ,тет,тревел працюють без проблем а от 1+1інт,стс,Київ,Мінск іде лише той, ключ якого стоїть першим ,може хтось знае що з ключами зробити,я вже пробував і в тюнері ,і редактором ,може якоюсь другою програмою можна зробити щось з ключами ,завчасно дякую за допомогу!

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Rapido II
« Відповідь #53 : 09:17:25, 21 Квітня 2009 »
nico2 До чого йде привязка ключів в цьому металоломі -  до SID, до частоти чи до SID і частоти одночасно ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
Rapido II
« Відповідь #54 : 09:22:40, 21 Квітня 2009 »
Проблема скоріше всього в тому що повинен бути лише один канал з однаковим SID або частотою(залежно від того до чого прив"язується ключ).Просто не пам"ятаю до чого прив"язка в цих ресах.Біси треба залишити лише на потрібні канали,а непотрібні-видалити.Може бути що два різні канали на одній і тій самій частоті(скажімо як СТС і HOME на 90") не працюватимуть(якщо прив"язка до частоти),то їх потрібно просканувати на різних частотах(додавши(віднявши) до правильної частоти іноді одиниці,або дасяток -два) (в ключах звісно поставити потрібну частоту).

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
Rapido II
« Відповідь #55 : 09:32:11, 21 Квітня 2009 »
zloj vitos Привязку до частоти обійти легше - можно ввести декілька трансподерів з частотою +/- 1-2 МГц, буде гірше якщо там привязка да СІД !!!
nico2 Напишіть тут на форумі в якому вигляді Ви вносете БІСС ключ наприклад на СТС з 53Е, не світячи при цьому сам ключ !!!
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній zloj vitos

• Ветеран
  • Рейтинг: +359/-23
Rapido II
« Відповідь #56 : 10:17:50, 21 Квітня 2009 »
Згоден.Якщо прив"язка до СІД-то тільки один канал з одним СІД буде працювати(як на  HIVISION та деяких інших ресах,тому й раджу видалити непотрібні ключі,бо не будуть працювати,якщо СІД співпадатимуть).Не думаю що в цих ресах довели до ладу ПЗ.Тим паче що їх вже не роблять.

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
Rapido II
« Відповідь #57 : 11:13:27, 21 Квітня 2009 »
ключі в едіторі є така функція по умовчуванню 1FFF00, в единому файлі ключів який я нарив є ключі з ідентом 1FFA00,025d00,025c00 словом всілякі,і я пробував і частоти як ідент ,і іденти як в глобіках наприклад для 1+1 00198с,працюють тільки один ключ 1FFF00 для нововведеного каналу якщо стоїть першим а для мегаспорту та тет незалежно де вони знаходяться завжди працюють,видаляв всі інші ключі результат завжди одинаковий

Відсутній Yaro

• Модератор
  • Ветеран
Rapido II
« Відповідь #58 : 11:31:08, 21 Квітня 2009 »
Не думаю що в цих ресах довели до ладу ПЗ.
Як на мене, то це і є причиною невдач молодого Вертера. Можливо, ПЗ цього Рапідо (а мали б дати назву ТОРМОЗІЛЛО) просто не підтримує більше певного числа ключів для кодування БІСС. Можна спробувати в цьому напрямку.

Відсутній edik2222002

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +5/-0
Rapido II
« Відповідь #59 : 15:29:49, 21 Квітня 2009 »
nico2 Колись давно теж наступав на ціж граблі з цим приймачом. Тоді так його і не поборов. Але пізніше надибав інструкцію по вводу ключів BISS у CosmoSat 74xx. У них дуже подібна методика ввода ключів. Сам перевірити не зміг, бо Смарта вже не було. Викладаю інструкцію, спробуй може що і получиться.

Цитувати
Рекомендации по вводу BISS ключей в тюнера CosmoSat 74xx
1. Provider ID выставляем в 1F FF 00 (для большинства каналов)
2. Имя ключа должно буква в букву совпадать с именем канала с учетом регистра, но при этом может быть короче имени канала. Так для каналов СТС+7 и СТС+4 имя ключа может выглядеть как СТС
3. Вводить ключ необходимо только стоя на другом канале, иначе ничего не получится.
4. Если все сделанно правильно, а канал при этом не начал показывать (и перезапуск тюнера не помог), необходимо зайти в редактор каналов и переименовать канал таким же именем, как и ключ. При этом может потребоваться повторное переименование ключа, не забывая про 3-ий пункт!!!
5. Рекомендую не добавлять новые ключи, а редактировать ненужные.

Всем удачи в Ваших экспериментах, и помним: ответственность за ВСЕ сделанное Вами несете только Вы сами.
« Останнє редагування: 15:59:00, 21 Квітня 2009 від bodyan »

Smart Rapido II - список каналів, ключі

Автор RazvedkaРозділ Smart

Відповідей: 2
Переглядів: 6061
Остання відповідь 15:13:10, 16 Листопада 2016
від andre33
Ресивер SMART RAPIDO пропадає сигнал

Автор KomelektronРозділ Питання, пов'язані з ремонтом.

Відповідей: 0
Переглядів: 1954
Остання відповідь 13:47:18, 04 Січня 2019
від Komelektron
JTAG Rapido II

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 4
Переглядів: 2452
Остання відповідь 17:57:30, 25 Жовтня 2008
від Rostyk.07
SMART RAPIDO

Автор KomelektronРозділ Smart