Автор Тема: Rapido II  (Прочитано 6313 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній sawa81

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +12/-0
Rapido II
« : 11:56:10, 13 Серпень 2007 »
Rapido II - хтось щось знає про цей апарат?
db 500s

Відсутній bodyan

  • Адміністратор
  • *****
  • Повідомлень: 6071
  • Рейтинг: +7917/-1
Rapido II
« Відповідь #1 : 12:12:15, 13 Серпень 2007 »
Інформацію, прошивки можна знайти по цій адресі
Для подяк: 4149629392766440 |

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 998
  • Рейтинг: +1575/-2
  • Lemberg
Rapido II
« Відповідь #2 : 09:49:03, 14 Серпень 2007 »
Дуже подібний на Жлобо 5000 ( зовнішньо)
ще у Львові появилися тюнери "Мобіло"
Іті і іті відкривають усе що  Євросатики!
але вони по ціні дешевше ніж Євросати

Відсутній sat-pl

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1781
  • Рейтинг: +602/-2
Rapido II
« Відповідь #3 : 10:06:52, 14 Серпень 2007 »
і яка ціна?
Apple TV4

Відсутній andre33

  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 998
  • Рейтинг: +1575/-2
  • Lemberg
Rapido II
« Відповідь #4 : 10:15:07, 14 Серпень 2007 »
Mobilo 40...42
Rapido 33...36

Відсутній feca

  • Новачок
  • *
  • Повідомлень: 3
  • Рейтинг: +10/-0
Rapido II
« Відповідь #5 : 11:17:40, 14 Серпень 2007 »
вроди може буты тюнер rapido

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Rapido II
« Відповідь #6 : 20:41:24, 15 Серпень 2007 »
Через відсутність  Глобо і Аріоподібних взяв 2шт Rapido II - так би мовити на пробу. Ціна їх дуже приваблива.
 Була б такою ж і підтримка. Та ні. Найдоступніший сайт російською мовою - той, що Бодян у 2-му повідомленні згадував.

Відсутній sawa81

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +12/-0
Rapido II
« Відповідь #7 : 20:45:54, 15 Серпень 2007 »
ох і гхххно цей рапідо, принаймні на тому софті який я юзав
db 500s

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Rapido II
« Відповідь #8 : 20:50:03, 15 Серпень 2007 »
Для роботи з налаштуваннями та каналами є така програма: SetEditRapido2_installation_en.exe на тому сайті. Шкода, що вона працює як демо версія - дозволяє вкрай мало (біля 20) маніпуляцій з каналами. Після чого файл не дозволяється зберігати. Можливо є яке лікарство на неї?

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Rapido II
« Відповідь #9 : 20:52:12, 15 Серпень 2007 »
Цитата: sawa81;16491
ох і гхххно цей рапідо, принаймні на тому софті який я юзав


я також такої думки. Але маємо те, що маємо - 2 шт вдома лежить. Тра щось думати.

Відсутній sawa81

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +12/-0
Rapido II
« Відповідь #10 : 21:01:16, 15 Серпень 2007 »
а вмене 25 шт, напевно поверну
db 500s

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Rapido II
« Відповідь #11 : 21:14:05, 15 Серпень 2007 »
http://www.smart-electronic.de/
Офіційний сайт Rapido II - на німецікій мові. Є там програма для завантаження "основної програми" - файлу *.hex.
Програмки для роботи з каналами (сетедіт) там не знайшов.

Відсутній Ігор Горбусь

  • Глобальний модератор
  • *****
  • Повідомлень: 2890
  • Рейтинг: +2860/-2
Rapido II
« Відповідь #12 : 21:18:39, 15 Серпень 2007 »
Цитата: sawa81;16495
а вмене 25 шт, напевно поверну


Я би на твому місці ще могорич поставив , аби взяли .... . Тим більше на конуні Віжн ТБ !
Це моя власна думка , і я в ній можу помилятись !

Відсутній Ogirok

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Повідомлень: 1453
  • Рейтинг: +269/-0
  • Сайт міста Дубляни http://dubliany.info
Rapido II
« Відповідь #13 : 21:27:27, 15 Серпень 2007 »
Цитата: sawa81;16495
а вмене 25 шт, напевно поверну


А можна ще по тій самій ціні  ПОДАРУВАТИ людям (якщо не захочуть прийняти назад).

Відсутній sawa81

  • Користувач
  • **
  • Повідомлень: 56
  • Рейтинг: +12/-0
Rapido II
« Відповідь #14 : 21:29:49, 15 Серпень 2007 »
та навіть як незаберуть то я їх всеодно продам, тільки от як їх потім обслуговувати????, а що на рахунок віжн ТВ ?????? вже є щось конкретне???
db 500s

 

Smart Rapido II - список каналів, ключі

Автор RazvedkaРозділ Smart

Відповідей: 2
Переглядів: 1609
Остання відповідь 15:13:10, 16 Листопад 2016
від andre33
JTAG Rapido II

Автор Rostyk.07Розділ Майстерня

Відповідей: 4
Переглядів: 334
Остання відповідь 16:57:30, 25 Жовтень 2008
від Rostyk.07
SMART RAPIDO

Автор KomelektronРозділ Smart

Відповідей: 6
Переглядів: 271
Остання відповідь 18:12:30, 17 Листопад 2017
від qwerty1975