Автор Тема: Вибір приймача I квартал 2014 - поради у виборі приймачів  (Прочитано 21334 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Відсутній ioan

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +2442/-11
Малий бізнес в Україні схожий на проституцію. Домагаються всі кому не лінь і кожному потрібно дати

Відсутній maTuhh

• Новачок
  • *
  • Рейтинг: +19/-0
відповідь на 27 пост
глобо 4000...

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
 An14 maTuhh На скільки я зрозумів з цього
Цитувати
сть три способа входа в эмулятор кодировок, для редактирования и добавления ключей!

1. Способ:
Заходим вменю, настройки ЦТВ, настройка УД, Patch. По умолчанию первым стоит уже биссыч, смотрите если ключ есть то апарат должен работа, если нет такого ключа то его можно добавить (смотрим цветовые подсказки). Так же ключ можно отредактировать.

2. Способ:
В режиме просмотра нажимаем на основном пульте кнопку >> (перемотка в право) открывается эмулятор, все действия равны как в первом способе.

3. Способ: Добавления ключа в фоновом режиме!
В режиме просмотра на основном пульте нажимаем кнопку << (перемотка в лево) открывается диалоговое окно добавления ключа.
це не ЕМУ, це поародія на нього. GI Fly поки що може відкрити тільки БІСС, а  як же "цьоця Ш" ??? Невже, виробник, не можне заплатити розробнику wicardd or oscam or mcas за нормальний повноціний ЕМУ для цієї платформи ???
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній maTuhh

• Новачок
  • *
Цитувати
"Инструкция Активация эму на приставке GI Fly

"Стандартный пульт ДУ :
1) В режиме просмотра канала набрать код 1234 при помощи цифровых кнопок пульта дистанционного управления , следом красная кнопка . Внизу экрана появится сообщение : CA all is open

2) Пульт GIRO ( второй пульт с гиродатчиком ) : Способ для открытия меню кардш@ринга
Меню - ТВ - выделите иконку "Настройки ЦТВ" воспользовавшись джойстиком пульта ДУ , последний пункт в данном разделе меню , наведя курсор в левый нижний угол экрана нажмите центральную кнопку пульта OK и из левого нижнего в правый верхний угол проведите , нажмите кнопку сат в течении 1.5 сек
Внизу экрана появится сообщение : CA all is open"
взято з http://satsis.info/forum/e/gi-fly/2013-12-13/instrukciya-aktivaciya-emu-na-pristavke-gi-fly/
сам  ще не пробував-чекаю GI Fly+.Здається XBMC буде заважка для проца cortex a9/gi fly
« Останнє редагування: 12:23:35, 07 Січня 2014 від slavon »
глобо 4000...

Відсутній Остап

• Ветеран
  • Рейтинг: +398/-16
  • Медицина лікує людей а ветеринарія людство!
Чого ???аргументуйте будь-ласка більш широко ... Genius E3HD мені ще не попадав, а GI Genius я декілька штук поставив - Е2 від OpenPL особливих нарікань не викликає ...
Genius E3HD теж припинена продажа бо нема їх уже.Рес повна копія 8180(тільки в менших розмірах)

Відсутній nico2

• Ветеран
  • Рейтинг: +1104/-15
або я вже запутався або дійсно це не тема а бардак вибачаюсь,або це тема для рекомендації приймачів де люди питають що краще придбати для себе,щоб той хто їх поюзав щось порекомендував,або змагання щось прорекламувати що в мене є воно дуже п.......те але я ще в ньому не розібрався ось як я розумію читаючи останні пости,може все таки половину з цього треба було б перенести в новинки сат обладнання,вибачаюсь якщо не правий

Відсутній slavon

• Глобальний модератор
  • Ветеран
  • Рейтинг: +5372/-63
  • Слава Героям ОУН-УПА! Cлава воякам СС "Галичина"
 An14 я вже колись писав - 99,99% клієнтів самі не знають що хочуть, тобто вони хочуть людський "крутий" приймач по ціні Жлобо 4100С, але сам розумієш такого бути не може. Тому коли до мене приходить людина, показує характерний жест двома пальцями, типу він "крутий"  і йому треба ще крутіший тюнер, то я кажу: або нехай він каже точно марку і модель тюнеру, або нехай каже скільки йому не шкода на нього грошей...  :2funny: ca.,
« Останнє редагування: 18:27:06, 07 Січня 2014 від slavon »
З повагою Slavon
4W+5E+13E+19E, 36Е+39Е
DreamBox 500HD, Openbox X540, X820CI
Віжин ТВ (Viasat UA) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700/07 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Відсутній nico2

• Ветеран
та я маю на увазі останні дописи почитавши,супер на андроїді але шось не працює ,можепросто хтось накурився?

Відсутній maTuhh

• Новачок
  • *
nico2 писав : за     GI S8120 казати нічого неможу бо не тримав в руках .

[/quote]
які поради Ви можете дати у виборі HD-тюнера???/див. шапку Теми!!!
глобо 4000...

Відсутній nico2

• Ветеран
я можу давати поради GI HD MINI,TIGER T600,TIGER T650,ATLAS ASR5000,TIGER Z480,SKYBOX F4,OPTIBOX ANACONDA,може ще перечисляти все що я за 25 років тримав в руках,і встановив дуже не люблю коли сопливі починають робити зауваження

Відсутній maTuhh

• Новачок
  • *
...а Лінукс так і не осилили.sorry за офф-топ
глобо 4000...

Відсутній nico2

• Ветеран
Цікаво а на якій операційній системі працюють названі вище ресивери шановний?І звідки висосали що не осилив,може в опени та дрімбокси ,та аміко ви мені плагіни заганяете?,якшо я вважаю що для кліента чим легший у користуванні тюнер тим кращий то я вже щось не осилив ?і хто дав право судити тут про когось якшо сам тільки з яйця вилупився і навіть форумів не читав

Відсутній maTuhh

• Новачок
  • *
форум читаю з 2008р.мовчки... та на відміну від Вас,шановний,нікого не ображаю!

/може краще голосуванням,пардон
глобо 4000...

Відсутній gorich

• Постійний користувач
  • Рейтинг: +455/-0
...а Лінукс так і не осилили.sorry за офф-топ
можливо МАЙСТЕР,не вважае за потрібне ставити нубам лінукс(25 років стажу O0)...
а якщо ви(новачок з амбіціями) маете надію доробитись,тіпа крутими тюнерами дя піпла))))))купіть мобілу з хорошою батареею)))вас...за"кохають :2funny:
а більш менш продвинуті і так самі по нету куплять....якщо не настроять...тоді ми з них зідремо по самі колокольчики :2funny:
зі.нахвіщо нам тюнера?!(майстрам)маемо грубий нет.....І Дай БОЖЕ,щоб часу було лиш на вихідні An14 An14 An14

Відсутній nico2

• Ветеран
якби читав форум то таке би не пропонував
Цитувати
це не ЕМУ, це поародія на нього. GI Fly поки що може відкрити тільки БІСС, а  як же "цьоця Ш"
Цитувати
сам  ще не пробував-чекаю GI Fly+
а почитав назву теми

Приховані можливості приймачів "Глобо"!

Автор gotsanyukРозділ Globo, Digital, Opticum, Orton і їх клони

Відповідей: 5
Переглядів: 14559
Остання відповідь 13:40:24, 10 Жовтня 2010
від oldmi
Вибір бюджетного COMBO ресивера з нормальною роботою інтернет сервісів.

Автор KomelektronРозділ DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення

Відповідей: 1
Переглядів: 3392
Остання відповідь 13:56:12, 13 Березня 2021
від slavon
Реанімація приймачів Globo 7010,7100, Openfox 7010

Автор bodyanРозділ Інструкції для Globo 7010, 7100

Відповідей: 0
Переглядів: 9389
Остання відповідь 15:38:05, 18 Серпня 2008
від bodyan
Прошивка для приймачів Orton/Opticum HD 9600, HD TS 9600