Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір приймача IV квартал 2013 - поради у виборі приймачів

<< < (5/7) > >>

bodyan:
Поради у виборі супутникового приймача стандартної і високої чіткості для початківців

Особистий рейтинг приймачів стандартної і високої чіткості відповідно до цін на нашому інтернет ринку. Наведені ціни приблизні і звісно ж можуть різнитись.

Galaxy Innovations GI S1126 ~ 30$
GI S1126 - являється приймачем стандартної чіткості, в арсеналі якого знаходиться ВЧ-вихід і картоприймач з підтримкою величезної кількості провайдерів, в тому числі XtraTV і системи Crypton (Львівський Медіамакс). Якщо у вас немає необхідності в циферблаті на передній панелі і металевому корпусі для економії коштів зверніть увагу на спрощену модель Galaxy Innovations GI S1026. Нагадаю дана модель являється пристроєм лише для перегляду телеканалів і прослуховування радіоканалів без будь-яких мультимедійних можливостей.

Проц. Ali3329C
Мультикартоприймач
ВЧ-вихід
Софтова підтримка
На даний момент на ринок входить величезна кількість пристроїв на процесорах SunPlus 1512 (U2C S+, Openbox X5).Вартість цих приймачів починається від 45$. Оскільки даних ресиверів я не тестував, власне через це не можу нічого сказати.

Galaxy Innovations GI HD Mini ~ 53$
GI HD Mini - перша ластівка серед приймачів високої чіткості (HD) у даному рейтингу. Модель доволі швидко набрала популярності і не лише завдяки ціні. Перевагами даної моделі на мою думку являються компактність, зовнішній блок живлення(12В) з заміною якого не виникне жодних проблем, мультимедійність, підтримка Wi-Fi адаптерів, карткоприймач з підтримкою більшості провайдерів. З даною моделлю, як і подальшими у даному рейтингу з'являється можливість запису/відтворення телепередач, а також відтворення інших відео/аудіофайлів. Судячи з підтримки приймачів на проц. ALI  за актуальність ПЗ можна не турбуватись :)

Проц. Ali3606 HD
Мультикартоприймач
Мультимедійність (підтримка більшості відео/аудіоформатів)
Підтримка Wi-Fi адаптерів
2 роз'єми USB 2.0
Мережевий порт LAN
Зручність у ведені ключів і даних серверів
відсутність перемикача вимкнення на задній панелі
Якщо у вас виникла необхідність у 3G-інтернеті на приймачі і немає бажання переплачувати за додатковий 3G-модем зверніть увагу на Skybox F4 HD PVR з GPRS-модемом. 

Galaxy Innovations Gi S8120 / Amiko SHD-8900 Alien ~ 93$
Незмінним лідером 100-доларової цінової ніші являється Gi S8120 і його брати аналоги :).  Два з половиною роки після появи в моїх руках першої моделі - непоганий термін для перевірки і подальших рекомендацій пристрою іншим користувачам. Модель може похизуватись двома операційними системами Spark і Enigma2/Neutrino, підтримкою популярних емуляторів Mgcamd, Oscam, Wicardd, мультимедійність, мультикартоприймач, підтримка Wi-Fi / 3G адаптерів. До недоліків приймача відніс наявність лише одного роз'єму USB 2.0 - як вихід необхідне придбання USB хаба.

Проц. STI 7111
ПЗ (Linux): 2 OS Spark / Enigma2
Мультикартоприймач
Мультимедійність (підтримка більшості відео/аудіо-форматів)
Підтримка Wi-Fi / 3G адаптерів
Мережевий порт LAN
лише 1 роз'єм USB 2.0

Galaxy Innovations Genius E3HD (96$) і Galaxy Innovations Genius (125$) являються непоганими альтернативами приймачеві Galaxy Innovations Gi S8120. Основною відмінністю являється процесор фірми Broadcom, у решті ж функціоналу приймачі не переважають Gi S8120

Модерується...

VictorZ!:
Додаю своїх 5 коп...
Колись давно, в 2007 чи 2008 році я теж допитувався тут, на форумі, який тюнер кращий ( наївне запитання), бо сам тільки починав цим займатись..  Вибрав для установок звичайний глобік 4100, про що й зараз не шкодую; як би їх не називали - і гробо, і жлобо, проте кількість проданих і встановлених тюнерів цієї моделі як за моїми власними оцінками, так і за оцінками продавців сат-обладнання вказує на те, що горезвісний жлобо4100 - ІМХО - є справжнім народним тюнером в найнижчому ціновому сегменті.
 З  появою ХД-шних каналів, дешевого і доступного інтернету та здешевленням тєліків з великою діагоналлю почав рости попит і на  тюнера з відповідними можливостями.
Тут я для себе, і для людей, яким це ставлю,  вибрав GI 8120, який МАЙЖЕ повністю задовольняє сучасні потреби в якісному перегляді ХД-контенту.
Тому, щоб довго не жувати соплі, - ІМХО - ситуація на сьогодні така -
якщо треба ставити дядькові в село, в якого телевізор новий ELECTRON , який ззаду має широке чорне гніздо або круглі кольорові дирки - нічого не змінилось, 4100 або х80- ну якщо під Екстру;
якщо ставити на нормальний тєлік від 32" і далі - GI 8120 (при чому не важливо, що ви туди впхаєте - спарк чи енігму, нам же що головне? - правильно, щоб клієнт був задоволений і не дзвонив щотижня, і щоб стабільно все працювало).  Мало 8120 - беріть трішки дорожчий Е3 ХД, при ЗБАЛАНСОВАНОМУ співвідношенні ціна\якість  на сьогодні це найкращі варіанти.
Ну а якщо ми вже геть  *-W  - що ж, почекаємо на GI Fly чи купуймо найдорожчу Вушку ...    ca.,    *-I

nico2:
Стосуеться тих хто не вміє читати,аміко в мене нема,я виключно запустив на ньому тьотю шуру хазяїну аміко хтось прошив цей девайс ,поставив якийсь плеер я так розумію айпітіві він кличе плеером і тупить цей тюнер так що канали включаються по 2-3 хв ,я попросив людей які користуються цим девайсом ткнути мене носом на дамп який стабільно працює , чи з спарком чи з енігмою щоб я скинув людині в якості допомоги і вона протестувала який їй більше подобається, ,тому й попросив хто на чому сидить дайте то шо добре проацює,я йому дав плагін з налаштуваннями шури хай собі дивиться,сам я можу взяти з сайту любий дамп але засуну його хіба собі в дупу щоб потестити,бо не маю ні бажання ні часу забирати в людини і дивитися шо краще тому й звернувся з конкретними запитаннями,але тут мене готові всі повчати і уподоблюватися деяким вищенаведеним які свої гонорові повчання флудом не рахують,а за правду виписують Попередження за флуд і порушення правил форуму !!!,хоча у його тирадах не знайшов ніколи ні одної поради ,ні ссилки на файл ні вирішення проблеми то скажіть мені будь ласка чиї коментарі і питання прочитавши все вищенаведене є флудом

slavon:
nico2 тут є остання весрія Шпарку. Зкидаєш тюнер у заводські, шиєш останній Шпарк. Підкидаєш потрібний ЕМУ - для "цьоці" на усі пакети (крім Екстри) вистарчить - mgcamd, під Екстру - wicardd or oscam, трансподери вручну просканував - на 15 хв роботи ... Які проблеми ???
P.S. А на рахунок повчань, бажання і часу - треба знайти час і бажання у цьому усьому розібратися, а не ставити з себе "вумніка", мовляв "розумніші за мене тільки мої кальсони... " ...  ca.,

nico2:
я в усьому давно розібрався а в звязку з тим що тестувати буду не я ,тому і попросив щоб той у кого стоїть аміко і все давно протестував вказав мені на дамп який сам провірив і гарантує що все там робить і все читає і можна ставити без проблем!

yura150480:

--- Цитата: nico2 від 12:03:06, 29 Жовтня 2013 ---поставив якийсь плеер я так розумію айпітіві він кличе плеером
--- End quote ---
Ну так ти розібрався що то за плеєр???? IPTV ,там можна дивитися по плагіну WEB TV і щоб добре показувало треба як мінімум платний лист купити... А якщо ти про OUP ,то там каналів ніяких нема,це онлайн плеєр для перегляду відео і фільмів і то його сапорт треба оплатити.... Ну є ще Картіна тв(доречі їхні сервера зараз злобно досять),то теж iptv,але з іншої опери!!!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version