Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір приймача IV квартал 2013 - поради у виборі приймачів
bodyan:
Поради у виборі супутникового приймача стандартної і високої чіткості для початківців
Особистий рейтинг приймачів стандартної і високої чіткості відповідно до цін на нашому інтернет ринку. Наведені ціни приблизні і звісно ж можуть різнитись.
Galaxy Innovations GI S1126 ~ 30$
GI S1126 - являється приймачем стандартної чіткості, в арсеналі якого знаходиться ВЧ-вихід і картоприймач з підтримкою величезної кількості провайдерів, в тому числі XtraTV і системи Crypton (Львівський Медіамакс). Якщо у вас немає необхідності в циферблаті на передній панелі і металевому корпусі для економії коштів зверніть увагу на спрощену модель Galaxy Innovations GI S1026. Нагадаю дана модель являється пристроєм лише для перегляду телеканалів і прослуховування радіоканалів без будь-яких мультимедійних можливостей.
Проц. Ali3329C
Мультикартоприймач
ВЧ-вихід
Софтова підтримка
На даний момент на ринок входить величезна кількість пристроїв на процесорах SunPlus 1512 (U2C S+, Openbox X5).Вартість цих приймачів починається від 45$. Оскільки даних ресиверів я не тестував, власне через це не можу нічого сказати.
Galaxy Innovations GI HD Mini ~ 53$
GI HD Mini - перша ластівка серед приймачів високої чіткості (HD) у даному рейтингу. Модель доволі швидко набрала популярності і не лише завдяки ціні. Перевагами даної моделі на мою думку являються компактність, зовнішній блок живлення(12В) з заміною якого не виникне жодних проблем, мультимедійність, підтримка Wi-Fi адаптерів, карткоприймач з підтримкою більшості провайдерів. З даною моделлю, як і подальшими у даному рейтингу з'являється можливість запису/відтворення телепередач, а також відтворення інших відео/аудіофайлів. Судячи з підтримки приймачів на проц. ALI за актуальність ПЗ можна не турбуватись :)
Проц. Ali3606 HD
Мультикартоприймач
Мультимедійність (підтримка більшості відео/аудіоформатів)
Підтримка Wi-Fi адаптерів
2 роз'єми USB 2.0
Мережевий порт LAN
Зручність у ведені ключів і даних серверів
відсутність перемикача вимкнення на задній панелі
Якщо у вас виникла необхідність у 3G-інтернеті на приймачі і немає бажання переплачувати за додатковий 3G-модем зверніть увагу на Skybox F4 HD PVR з GPRS-модемом.
Galaxy Innovations Gi S8120 / Amiko SHD-8900 Alien ~ 93$
Незмінним лідером 100-доларової цінової ніші являється Gi S8120 і його брати аналоги :). Два з половиною роки після появи в моїх руках першої моделі - непоганий термін для перевірки і подальших рекомендацій пристрою іншим користувачам. Модель може похизуватись двома операційними системами Spark і Enigma2/Neutrino, підтримкою популярних емуляторів Mgcamd, Oscam, Wicardd, мультимедійність, мультикартоприймач, підтримка Wi-Fi / 3G адаптерів. До недоліків приймача відніс наявність лише одного роз'єму USB 2.0 - як вихід необхідне придбання USB хаба.
Проц. STI 7111
ПЗ (Linux): 2 OS Spark / Enigma2
Мультикартоприймач
Мультимедійність (підтримка більшості відео/аудіо-форматів)
Підтримка Wi-Fi / 3G адаптерів
Мережевий порт LAN
лише 1 роз'єм USB 2.0
Galaxy Innovations Genius E3HD (96$) і Galaxy Innovations Genius (125$) являються непоганими альтернативами приймачеві Galaxy Innovations Gi S8120. Основною відмінністю являється процесор фірми Broadcom, у решті ж функціоналу приймачі не переважають Gi S8120
Модерується...
nico2:
Так про радість наших айті маняків нічого не цікавить ,я пропоную людям приймачі на закритому лінуксі і вважаю що підтримка у них суперова,а пишу на рахунок аміко який би для себе ніколи не взяв ,читаючи послідовні думки хотів би все таки аби не мудохатись вияснити одне
по перше що все таки краще для них спарк чи енігма?
якщо існує плагін plugin_camconfig.s і я його туди запхну по фтп він працюватиме і на спарку і на енігмі?
якщо я у кліента дома за 30 км сижу з пультом біля аміко як мені можуть допомогти списки каналів і всі примочки ваші пане Славон якщо я не екстрасеннс?
і нарешті якщо викладені дампи з новими прошивками з айпітіві і всіма прибамбасами які якісно і стабільно працюють є на сайті то не буду гніватись якшо тикнете носом оця від боді з спарком добре працює сам перевірив а оця з енігмою від хмура теж чудова гарно дякую за розуміння!
slavon:
Шановний пане nico2 - "Кожному своє ..." - було написано, на воротах одного концетраційних німецьких таборів ... :2funny:
Для мене особисто краще іміджі на Е2, хоча деяким "дуже обдарованим клієнтам", на кшталт Вас прошу пана, доводиться ставити Спарк... Якщо у клієнта є ПК і швидкий нет вдома то я будь-який приймач на Е2 прошию (заллию новий список каналів і ключі) дистанційно зі свого домашнього ПК і відстань при цьому немає дуже великого практичного значення - хоч 5км хоч усі 300 км...
--- Цитувати ---якщо існує плагін plugin_camconfig.s і я його туди запхну по фтп він працюватиме і на спарку і на енігмі?
--- End quote ---
Якщо плагін написаний під Спарк, то як правило на Е2 він працювати не буде і навпаки ...
nico2:
ну якраз на рахунок обдарованності в мене таких талантів нема,я такого не знаючи ні айпішника кліента ,ні який у нього аміко чи оригінал чи підробка робити не можу і не буду,а кліенти в мене такі коли я йому кажу візьми скопіюй на флешку закинь в тюнер ,я тобі покажу як платити куди ,як зупинити коли не треба ,він мені каже на якого хера мені це потрібно ти мені зроби а я дивитися буду,і нема ні одного кліента який би сам собі проплачував шуру,вводив логіни паролі їм це не потрібно вони воліють в два рази більше платити аби нічого не робити,навіть бісс ключ ввести легше проїхатися інколи як комусь пояснювати,і в тому то різниця що я роблю це для людей а не для себе коханого і такого розумного як деякі!!!!
slavon:
--- Цитувати ---я такого не знаючи ні айпішника кліента ,ні який у нього аміко чи оригінал чи підробка робити не можу і не буду,
--- End quote ---
Прошу пана Ви про такі проги під Віндовоз як клієнти/сервери віддаленого робочого стола коли не будь чули ??? Найпопулярніша з них teamviewer. Усе решта навіть не хочеться коментувати - бо все це Ваші домисли і "маячня сивої кобили" .... :2funny: ca.,
Навігація
Go to full version