Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір приймача IV квартал 2013 - поради у виборі приймачів

<< < (4/7) > >>

bodyan:
Поради у виборі супутникового приймача стандартної і високої чіткості для початківців

Особистий рейтинг приймачів стандартної і високої чіткості відповідно до цін на нашому інтернет ринку. Наведені ціни приблизні і звісно ж можуть різнитись.

Galaxy Innovations GI S1126 ~ 30$
GI S1126 - являється приймачем стандартної чіткості, в арсеналі якого знаходиться ВЧ-вихід і картоприймач з підтримкою величезної кількості провайдерів, в тому числі XtraTV і системи Crypton (Львівський Медіамакс). Якщо у вас немає необхідності в циферблаті на передній панелі і металевому корпусі для економії коштів зверніть увагу на спрощену модель Galaxy Innovations GI S1026. Нагадаю дана модель являється пристроєм лише для перегляду телеканалів і прослуховування радіоканалів без будь-яких мультимедійних можливостей.

Проц. Ali3329C
Мультикартоприймач
ВЧ-вихід
Софтова підтримка
На даний момент на ринок входить величезна кількість пристроїв на процесорах SunPlus 1512 (U2C S+, Openbox X5).Вартість цих приймачів починається від 45$. Оскільки даних ресиверів я не тестував, власне через це не можу нічого сказати.

Galaxy Innovations GI HD Mini ~ 53$
GI HD Mini - перша ластівка серед приймачів високої чіткості (HD) у даному рейтингу. Модель доволі швидко набрала популярності і не лише завдяки ціні. Перевагами даної моделі на мою думку являються компактність, зовнішній блок живлення(12В) з заміною якого не виникне жодних проблем, мультимедійність, підтримка Wi-Fi адаптерів, карткоприймач з підтримкою більшості провайдерів. З даною моделлю, як і подальшими у даному рейтингу з'являється можливість запису/відтворення телепередач, а також відтворення інших відео/аудіофайлів. Судячи з підтримки приймачів на проц. ALI  за актуальність ПЗ можна не турбуватись :)

Проц. Ali3606 HD
Мультикартоприймач
Мультимедійність (підтримка більшості відео/аудіоформатів)
Підтримка Wi-Fi адаптерів
2 роз'єми USB 2.0
Мережевий порт LAN
Зручність у ведені ключів і даних серверів
відсутність перемикача вимкнення на задній панелі
Якщо у вас виникла необхідність у 3G-інтернеті на приймачі і немає бажання переплачувати за додатковий 3G-модем зверніть увагу на Skybox F4 HD PVR з GPRS-модемом. 

Galaxy Innovations Gi S8120 / Amiko SHD-8900 Alien ~ 93$
Незмінним лідером 100-доларової цінової ніші являється Gi S8120 і його брати аналоги :).  Два з половиною роки після появи в моїх руках першої моделі - непоганий термін для перевірки і подальших рекомендацій пристрою іншим користувачам. Модель може похизуватись двома операційними системами Spark і Enigma2/Neutrino, підтримкою популярних емуляторів Mgcamd, Oscam, Wicardd, мультимедійність, мультикартоприймач, підтримка Wi-Fi / 3G адаптерів. До недоліків приймача відніс наявність лише одного роз'єму USB 2.0 - як вихід необхідне придбання USB хаба.

Проц. STI 7111
ПЗ (Linux): 2 OS Spark / Enigma2
Мультикартоприймач
Мультимедійність (підтримка більшості відео/аудіо-форматів)
Підтримка Wi-Fi / 3G адаптерів
Мережевий порт LAN
лише 1 роз'єм USB 2.0

Galaxy Innovations Genius E3HD (96$) і Galaxy Innovations Genius (125$) являються непоганими альтернативами приймачеві Galaxy Innovations Gi S8120. Основною відмінністю являється процесор фірми Broadcom, у решті ж функціоналу приймачі не переважають Gi S8120

Модерується...

yura150480:
slavon
То він свій дрім з магазину вже 3 роки продати не може ось і піарить..
А про Е2,то вона стабільна і то умавно лише на тюнерах для яких вона рідна,а в тюнерах де вона альтернатива-вибачте хлопці фуфло,як же задовбують коліщата,зелєнь,і глюки в емуляторах,тай плагіни працють досить херовато,а ось на спарку емулятори як часіки,OUP ,теж майже відмінно....

slavon:

--- Цитувати ---а ще би дуже хотілося дати пану Славону номер того Віктора 56 року народження щоб вельмишановний ас айтітехнологій повчив його як скачати проінсталювати і ввести пароль в тімвівер,на компютер на якому залишилось на обох дисках по 150 мбайт   вільного місця і послухати з боку їхню бесіду,коли я вмовляв його три дні переписуватися через скайп
--- End quote ---
Прошу пана, вельмишанований nico2 я взагалі у такі беззмістовні дискусії з клієнтами не вступаю, у мене банально на це немає часу. Або клієнт робить так як я йому раджу і насолоджується безпроблемним переглядом, або йде нах*й і шукає нового майстра , а найти майстра наприклад на Е2, у нашому містечку, практично не реально - більшість так званих "установщиків" тільки вміють що трьохголового налаштувати і Жлобо 4100С поставити, а про Лінукс і Е2 вони навіть не чули...  :2funny: :2funny: :2funny:
На цьому мою з Вами, дискусію, прошу пана, вважаю вичерпаною ...

--- Цитувати ---А про Е2,то вона стабільна і то умавно лише на тюнерах для яких вона рідна,
--- End quote ---
Там де вона рідна проблем немає взагалі ... Для Фуланів, тако ж є стабільні іміджі, на протязі 2011-12 років я поставив близько 30 Фуланів (Аміко 8900 Аленів, GIS8120) і 90% випадків ставив Е2 і тільки у 3 випадках ставив Спарк - 1 - Клієнт хотів тільки Шпарк; 2 - приймач чомусь занижував сигнал на Е2 приблизно в 2 рази, при чому в клієнта 2 тюнера з одної партії, на другому Е2 усе ОК, 3 - "особливо обдарований клієнт" постійно лазив по настройках, на Спарку "свентий спокій"  :2funny: ca.,

nico2:
дуже гарно дякую за виділення дискусії за ці два дні бо якраз дуже добре видно хто шось по суті відповів на мої питання а хто доказував який він розумний і ні каплі раціонального зерна у відповідях крім пихатості!!!!

Попередження за флуд і порушення правил форуму !!!

april:

--- Цитата: nico2 від 08:11:27, 29 Жовтня 2013 ---дуже гарно дякую за виділення дискусії за ці два дні бо якраз дуже добре видно хто шось по суті відповів на мої питання а хто доказував який він розумний і ні каплі раціонального зерна у відповідях крім пихатості!!!!

--- End quote ---

Шановний пане Nico2, "кожен думає в міру своєї розпущеності". Вам що віра забороняє зайти у ось цей розділ http://sat-ukraine.info/index.php/board,311.0.html і вибрати один раз для себе який імідж кращий, чи Вам як кажуть "готове у рот покласти і ще й пережувати"? Я користуюсь на Аміко 8900 виключно іміджем від Алраші, вона стабільна і за час користування глюків - "0". Ну хіба якщо когось дуже руки сверблять то "загнати можна і слона" :). А із свого досвіду - навчити можна любого. Знайомий установщик, до того як я йому запрпонував покористуватися Аміко 8900-м, виключно людям пропонував Сат-Інтеграли і Ортони 9500-ті на рідній прошивці, і постійно його задовбували клієнти - що то не йде, що то не показує. Людина він від компа далека, але елементарне - як із ресом по фтп звязатися через тотал і як закинути список каналів і налаштувати цьоцю по фтп - вивчив без проблем. Я навіть здивувався що він запамятав як пропінгувати сервера для визначення більш стабільного пінгу через командне вікно віндовоза. І років йому також в районі 50-ти. :) Так що, все залежить від Вас! І правильно Славон говорить, якщо людина не хоче розуміти елементарного, то навіщо їй взагалі із цим звязуватися.

Astronomy:
nico2
я так розумію що ви крім стронга і глобо більше  н ві яких тюнерах не можете розібратися
 в мене кіт  :2funny:уже  вміє ліноксом гпрацювать
(якщо я на даний момен не можу добре паяти яж не кричу шо паяльник поганий
і н

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version