Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (III квартал 2013 року)
nico2:
вибачаюся що забув ще про одну людину про hmura який дійсно теж завжди в пригоді стане,та шось я в спарку цього скріна знайти не зміг,а аміко у чувака тормозить наче даун,я ще не бачив такої затримки при включенні каналу до півтори хвилини,зробив йому нюкамд лист на флеху і хочу за нього забути
hmura:
В спарку багато чого нема тому я ставлю енігму .
DiD /7AHAC:
nico2, ви просто про Аміко то його побратимів мало знаєте.
Канали відкриваються так само, як і всіх інших тюнерів. З допомогою плагінів навіть на спарку можна багато чого зробити.
Зокрема для редактування з пульта ньюкам листа є відповідний плагінплагін
plugin_camconfig.s - конфигуратор налаштувань емулятора oscam и mgcamd.
slavon:
--- Цитувати ---а на флешку файли екстрасенси віртуально навіюють,яка підтримка все повитирали що тут на сайті писали про недоліки спарка та урізану енігму,це що підтримка?
--- End quote ---
Чого екстрасенси ??? Списки каналів я маю свої, те ж саме стосується налаштування ЕМУ , поки користуюсь mgcamd &/or wicardd. Одним з найкращих форумів пітримки по Фуланах, Фортісах, Вушках, Генах є форум ГІС-клубу, по Дрімах взалі є куча форумів, найкращий спеціалізований , як на мене, для мого Дріма - форум Доміка, та у нас на форумі дякуючи Бодяну та іншим ентузіастам, при бажанні звичайно, можна багато де чого по лінуксових для себе почерпнути ...
--- Цитувати ---може вже би досить було лапшу людям вішати та мені все одно ніколи для себе не взяв би апарата з яким завжди треба біля компа мудохатись,та й картинка просто г........о,
--- End quote ---
An14, я звичайно дико вибачаюсь, але у мене склалася , така думка , що коли Ви чуєте слова "Лінукс", "Спарк", а особливо "Е2" у Вас починається нервовий зрив і "біла гарячка". Не треба так бурно реагувати. :2funny: А якщо Вам не подобається картинка Фуланів, можете брати Ву+ наприклад УНО, або краще Соло2 чи Дуо2 ... - якість картинки у них супер, колега Хмура, не дасть збрехати, або ті ж DreamBox 800SE (sim a8p) - якість картинки такаж як і на Вушках ...
Друже пам'ятаєш перехід на нові карти +++ (з 023700 на 040600) восени 2010 року - у лінуксових достатньо було на протязі 1 хв поправити відповідні настройки в ЕМУ, а софт на оптікум403 користувачі чекали з місяць ...
Ще раніше по моєму, восени 2008 року , "приплюснуті" збільшили довжину CW-DW запитів до карти - нові версії ЕМУ для лінуксових вийшли через приблизно 24 години, а деякі власники софтових чекають нових софтів до сьогодні...
Якщо взяти наприклад лінуксові - наприклад Nokia DBox 2 та DreamBox 500S їх софтові брати приблизно того ж періоду випуску та й більш новіші - Хюлмакси, Стронги, Аріони, Глобо 1 і 2 лінійки, Евроскупердяї на Алі В і С, Опени 5 і 8 серій, на перші підтримка існує до нині, а більшість власників других вже років з 3-5 як забули про нові софти і підтримку... Відчуваєш різницю...:2funny: ca.,
Навігація
Go to full version