Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (III квартал 2013 року)
kathrein:
--- Цитувати ---
--- Цитувати ---Так що продаю за ціною за яку купив
--- End quote ---
Дарма Ви це робите ... Треба просто сісти і один раз від початку до кінця розібратися ... Я два роки тому, поки у своєму Дрім розібрався, думав зварюю... Але нічого хлопці Роджер500 і Астрономі допомогли в'їхати в основи Е2, за що їм велика дяка, тепер для мене кращої системи ніж Е2 немає... ca.,
--- End quote ---
так сиджу вже не одну ніч і годину - жінка казала що скоро взагалі спати не буду :-) якби знайшо ще підходячу флешку для нього де б залити Е2, так перебрав вже з десяток і ні одна непідходить.
Впринципі, якщо на протязі тижня ніхто не "буде горіти" бажанням його купити - доб'ю я його.
nico2:
ось так і я розбирався,добив вже не один на днях співробітник попросив запустити шару на аміко і я просто офігів коли на перехвалений до всрачки тюнер без компа неможна виставити налаштування ,які це до сраки зручності і можливості ,навіть на оптікуми, ортони прописуеш з пульта і все чеше а тут забирай додому роби конфіги і заливай через фтп ,скільки поставив атласів,тигрів оптикумів проблема лише коли проплата закінчуеться ,тоді звонить кліент а ось що в цих недороблених на три чверті компів хорошого не знаю
slavon:
--- Цитувати ---просто офігів коли на перехвалений до всрачки тюнер без компа неможна виставити налаштування ,які це до сраки зручності і можливості ,навіть на оптікуми, ортони прописуеш з пульта і все чеше а тут забирай додому роби конфіги і заливай через фтп
--- End quote ---
З флешки в Шпарку все заливається без питань .... А перехвалений він тому що має практично довічну підтримку, на відміну від оптікумів, ортонів, технозадів та іншого софтового металолому ... :2funny: ca.,
nico2:
а на флешку файли екстрасенси віртуально навіюють,яка підтримка все повитирали що тут на сайті писали про недоліки спарка та урізану енігму,це що підтримка?може вже би досить було лапшу людям вішати та мені все одно ніколи для себе не взяв би апарата з яким завжди треба біля компа мудохатись,та й картинка просто г........о,та й якби не бодян та вітіван ніхто навіть файли для лінуксоїдних не викладує працездатні,тільки завдяки цим людям є підтримка цих девайсів тут на сайті,їм памятник треба ставити що мають на це терпіння,і коли запитуєш то дають тобі дійсно працюючі файли
hmura:
--- Цитувати ---ось так і я розбирався,добив вже не один на днях співробітник попросив запустити шару на аміко і я просто офігів коли на перехвалений до всрачки тюнер без компа неможна виставити налаштування ,які це до сраки зручності і можливості ,навіть на оптікуми, ортони прописуеш з пульта і все чеше а тут забирай додому роби конфіги і заливай через фтп
--- End quote ---
nico2 неможливого немає :2funny: Все можливо тобто на все свій плагін :-Р
Додано: 19:33:43, 21 Жовтня 2013
--- Цитата: nico2 від 19:22:13, 21 Жовтня 2013 ---а на флешку файли екстрасенси віртуально навіюють,яка підтримка все повитирали що тут на сайті писали про недоліки спарка та урізану енігму,це що підтримка?може вже би досить було лапшу людям вішати та мені все одно ніколи для себе не взяв би апарата з яким завжди треба біля компа мудохатись,та й картинка просто г........о,та й якби не бодян та вітіван ніхто навіть файли для лінуксоїдних не викладує працездатні,тільки завдяки цим людям є підтримка цих девайсів тут на сайті,їм памятник треба ставити що мають на це терпіння,і коли запитуєш то дають тобі дійсно працюючі файли
--- End quote ---
nico2 Я не згідний з цим
Я дякуую бодяну та вітівану за працю по лунуксоїдним приймачам ca.,
nico2 ті хто мають дріми чи вушки і т.д. Черпають інфу на відповідних форумах присвяченим конкретній марці приймача (від А до Я )
Навігація
Go to full version