Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (III квартал 2013 року)

(1/9) > >>

klim:
Тема давно не підіймалась.
Яка бюджетна модель на даний момент?
І дальше Аміко 8900 або GI8120?

vitivan:
Solo mini  з  повноцінною Енігма 2.  Встановлюются оригінальні іміджі  від  Vu+ Solo (оригінал).

klim:

--- Цитата: vitivan від 20:41:58, 21 Вересня 2013 ---Solo mini  з  повноцінною Енігма 2.  Встановлюются оригінальні іміджі  від  Vu+ Solo (оригінал).

--- End quote ---

Ткніть носом на нього в неті. Ну і в мене ТВ старий кінескопний, входу HDMI немає.

sergeugushin:
U2C MINI/MAXI

nico2:
На сьогоднішній день встановлюю TIGER z460 Full HD думаю що про можливості щодо відношення ціна якість в неті може почитати навіть дитина ,ось деякі переваги два пульти, вайфай свисток хдмі кабель в комплектації,z-шара на два роки,cs-на рік(тобто безкоштовний практично 80%віп пакет),вбудований медіаплеер читає усі формати ще куча всяких на мій погляд вже лишніх примочок,в Киеві на даний момент всі скуплені ,є ще у Львові та на сході,пишу заздалегідь що написав цей пост для підтримки теми,а не для порівнянь щодо теми відкритого чи закритого лінукса,і на повчання буду відповідати на дописи тих людей які цей девайс хоча б тримали в руках .
Додано: 07:56:10, 22 Вересня 2013Також в ціновому співвідношенні зважаючи на країну з покращеннями  в якій ми живемо рекомендую GI-HD MINI

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version