Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали
Вибір HD приймача (III квартал 2013 року)
klim:
--- Цитата: klim від 09:06:09, 28 Вересня 2013 ---
--- Цитата: april від 21:34:12, 27 Вересня 2013 ---Якщо потрібний рес на 1 або два роки, то нема чого шукати, бери за 400 грн. або аміко міні, або джі міні, або U2C. Хоч не жалко через два роки викинути буде. А так. на даний час, за новизною не вгонишся. Якщо телевізор не лед чи плазма - то поза очі хватить.
--- End quote ---
Сподобався по описах U2C, є сайт підтримки. Не зовсім доганяю як його підключити до кінескопного ТВ, якщо у мене там немає HDMI входу.
На просторах інету бачив такий тюнер із скартом http://www.agsat.com.ua/product/-u2c-s-maxi-hd-scart/.
У Львові на радіобазарі можна шукати? Ато буду завтра у Львові.
--- End quote ---
Був в суботу біля Південного, не втримався - GI HD mini шуршить як бджілка сьогодні вдома. Такий малюк - аж дивно.
Звичайно - є і кращі тюнери, але на мій 32-х дюймовий кінескопник цього по самі вуха. Вважаю його достойною заміною моєму Оpenbox S1 за 410 грн. і 2 роки гарантії.
Як буде новий ТВ колись - будуть і нові запитання на формі по вибору тюнера.
Дякую за поради - *-I
POMEO:
Відразу вибачаюсь, якщо не в цій темі. Порадьте тюнер (ресивер) для прийому Волі-кабель з можливістю запису трансляцій (обовязкова умова)
Щось на зразок такого Amiko Alien2 Triple (але тут запис наче тільки через ЮСБ)
slavon:
Хіба що GI S9995 Vu+ Ultimo (DVB-S2 + DVB-S2 + DVB-C/T) тілько от ціна його кусається - приблизно 450 баків ...
vitivan:
DM 800 SE Sunrey4 tuner (DVB-S2 + DVB-C + DVB-T або Т2 навибір) в районі 220 долар.
bodyan:
А як щодо Optibox Raptor (Openbox S9)
Навігація
Go to full version