Порадьте... > Ресівери, Інструменти, супутні матеріали

Вибір HD приймача (III квартал 2013 року)

<< < (3/9) > >>

vitivan:
Застарілі фото і інформація, нова партія соло міні обладнана тихими кулерами.

nico2:
чому пропонуючи людям тюнер ви не пишете його ціну,мені задають питання ось кажуть задаю в гуглі solo mini а воно мені пише тест на овуляцию,та й в наявності його ніде нема ціна така ж як і
GI HD MINI та різниці я шось не бачу,навіть GI HD MINI набагато краще розміщені всі інтерфейси і інфрачервоний датчик є виносний,і кулера не треба і точно так на нього можна енігму ліпити

vitivan:

--- Цитата: nico2 від 18:29:49, 23 Вересня 2013 ---чому пропонуючи людям тюнер ви не пишете його ціну,мені задають питання ось кажуть задаю в гуглі solo mini а воно мені пише тест на овуляцию,та й в наявності його ніде нема ціна така ж як і
GI HD MINI та різниці я шось не бачу,навіть GI HD MINI набагато краще розміщені всі інтерфейси і інфрачервоний датчик є виносний,і кулера не треба і точно так на нього можна енігму ліпити

--- End quote ---

і точно так на нього можна енігму ліпити -  в тому то і справа що ліпити!

GI HD MINI - ніколи не мав і не буде мати повноцінної Енігма2 і не будуть його підтримувати такі відомі команди як Black Hole VTI Open Pli, не той рівень. А Solo mini, я буду рекламувати і писати ціну коли він буде у мене в магазині.

klim:

--- Цитата: vitivan від 19:34:15, 23 Вересня 2013 ---
--- Цитата: nico2 від 18:29:49, 23 Вересня 2013 ---чому пропонуючи людям тюнер ви не пишете його ціну,мені задають питання ось кажуть задаю в гуглі solo mini а воно мені пише тест на овуляцию,та й в наявності його ніде нема ціна така ж як і

--- End quote ---

і точно так на нього можна енігму ліпити -  в тому то і справа що ліпити!

GI HD MINI - ніколи не мав і не буде мати повноцінної Енігма2 і не будуть його підтримувати такі відомі команди як Black Hole VTI Open Pli, не той рівень. А Solo mini, я буду рекламувати і писати ціну коли він буде у мене в магазині.

--- End quote ---

А орієнтовно скільки чекати?

april:
2-3 тижні

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version