Enigma / Enigma 2 > Dreambox

DM800HD PVR (клон) - Львів - порадьте сервіс

<< < (3/5) > >>

tosat:
mico2 даремно ти так.., як привикнеш до Енігми (особливо другої) то вже іншого не захочеш, в мене купа клієнтів користуються подібними ресами, проблем давно нема, канали переключати просто через фаворити по синій кнопці, так що з цим питань нема..
Про розширення: для якісного перегляду Sd каналів потрібно встановити і налаштувати плагін avtoresolution, Хд канали працюють нормально без додаткових налаштувань..

Astronomy:

--- Цитата: tosat від 20:29:59, 22 Червня 2016 ---mico2 даремно ти так
--- End quote ---
tosat не звертайте увагу на цього користувача!людина як чує слово enigma2 то напевне всцикається, а на рахунок якості, він напевне на чорно-білому телевізору перевіряв або ламповому

nico2:
я вже не раз говорив що коли маю справу з людьми то роками люди маючи телевізор не знають як включити потрібний вход хдмі,не знають як включити потрібний вхід дайсу ,а про налаштування плагінів взагалі годі шось говорити,чому людині продають рес дрім 800 рекламують і підключають через скарт,чому шоб нормально дивитись потрібно добавляти плагіни а не зробити прошивку або плагін  шоб тої херової  сд якості взагалі не було ,а люди які тут починають втирати про лампові телевізори напевно дивляться срані розпіарені філіпси,про якість картинки самсунга чи лижи читають тільки дописи в інтернеті і потім продають людям жопенбокси розказуючи про супертюнери і судячи по тому як читають мої дописи підключають свої дріми через вга до лампових телевізорів

tosat:
nico2, ніяких проблем, а по скарду хіба що подібні на тебе специ підключають (HDMI шнур іде в комплукті і не підключивши його ти навіть ХД канали не подивишся з нормальною якістю), з вибором входу питання частіше виникає у простих користувачів на жлобо (це коли включено тюльпанами), тут один раз вибрав HDMI вхід тай забув.Необхідні настройки та плагіни встановлюю зразу після прошивки тьюнера і клієнта це не повинно турбувати точно так само як міняти настройки дайсіка.
Мій улюблений імідж Newenigma 2 (автоматичне оновлення іміджу з сервера підтримки, в даний момент у мене Енігма2 від 16.06.2016, весія 4.01), також на сервері підтримки є необхідні плагіни та емулятори, але це робиться один раз при першій настройці, користувача ці питання не повинні хвилювати-він в основному просто перемикає канали та отримує насолодження від якості зображення та простоти переключення (нагадаю що в цих ресах дуже легко створюється фаворити з українськими назвами і користувач їх просто вибирає)..

vitivan:
Хлопці не сперечайтеся,  хто зрозумів що таке Енігма2, той ніколи не повернется на софтові тюнера. Тому раджу усім користувачам удосконалюватись, навчатись, це ніколи не пізно в будь якому віці. Прогрес іде вперед.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version