Enigma / Enigma 2 > Dreambox
DM800HD PVR (клон) - Львів - порадьте сервіс
andre33:
на Менсі зараз вроді залишився з ремонтників пан Олег Гетьман
297-71-43
297-71-51
сидять по вул Кульпарківській ( зд Кінескоп) над моб салоном.
або вези пану Дєдюхіну на "Трикотажку" 237-45-09
або на Радіоринок , 3 поверх , помоєму останній ряд , там також є майстри " мєсного разлива" An14
turs:
Дякую всім, хто відгукнувся. (тут і в приват).
Буду дзвонити.
ca.,
nico2:
Привіт народу!попав в руки DM800 HD PVR мертвий ,після відключення блоку фішкою і повторному включенні запалюються світлодіоди лану,вінчестер мертвий підключав окремо потрібно поради шо з ним може бути ,чи після грози ,чи блок ,як оприділити чи це клон чи оригінал і чи є зміст прошивати в такому стані не знаючи який там завантажувач,тобто порадьте шо почитати на сайті хто з ними мав справу,дякую!
vitivan:
Якщо дисплей темний, то не перепрошиєш, шукай причину на материнці по живленню.
nico2:
дякую вітівану,а також лінуксолюбам хакерам за такі бурні поради,рес запустив не знаю чому але перший раз не пішов від іншого блоку живлення,як розібрав запустився,рідного пульта не дали ,та й слава богу бо заліз з універсалкою в супер меню ,подивився на якість сд каналів через вга і зрозумів що я все таки буду далі людям пропонувати гі або сат інтеграли,бо на цьому супер ресі досі кінорейси ,опен плі ,якшо людина навіть просканувати не вміє шо казати про всі інші примочки ,які їй навішали шоб взяти гроші,про енігму хвалену і навіть не показали як користуватись шоб просто дивитися телевізор!
Навігація
Go to full version